Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

Sign in to follow this  
Breeze2303

Eventurile de pe server

Recommended Posts

 • Your nickname: Breeze

  Suggestion: 1. Propun adagarea unor noi iteme la craftul de la event sau chiar la magazinul de la acesta, pe server 200 pepeni au ajuns 10kk și să nu vorbesc de înghețate și torturi. Eu unul o să ajung să le arunc sau să le șterg. Eu propun adăugarea ca exemplu cu 1000 pepeni să poți crafta o amuletă pentru metine, cu 1000 înghețate una pentru șefi iar cu 100/200 torturii ceva ce să aibe șefi și metine sau orice de genul, eu am dat doar câteva exemple deoarece acestea au ajuns să fie gratis și să nu mai aibe o piată pe server.

  2.Modificarea dropului de la cuferele de la eventul clar de lună. Să fim serioși, poate era un drop mediocru la deschiderea serverului când toți eram la început și aveam nevoie cam de orice dar acum nu ai nevoie de absolut nimic din acel cufăr, nu cred că mai mult de 50% din server farmează cufere clar de lună când acesta este activ.

  3.Dropul de la eventul Jigsaw este exact ca și la eventul clar de lună, adică aproape degeaba după părerea mea. Faci maxim 10 cufere pe oră din care îți pică 1 md adica 70kk? Serios? Asta este drop și event?

  4.Eu cred că niște eventuri interactive sau chiar concursuri ar prinde mult mai bine pe server decât un event de genul, adică un event ox, hide sau de orice fel, poate chiar și un event de meme-uri pe forum legate de o anumită temă sau de server dar cu premii mai mari sau cel puțin decente, diferența dintre eventurile de tipul ăsta și eventurile care au fost până acum pe server ar fi că ai putea câștiga un premiu destul de mare compartiv cu un event clar de lună, iar la un premiu destul de mare mă refer la 50md sau 1kkk-2kkk deoarece este un singur câștigător, maxim 3 la foarte mulți participanți fiind un server foarte populat ceea ce te face totuși să îți dai silința la ceea ce faci pentru a încerca să câștigi premiul respectiv.

  What you think will help the server?:Va ajuta la comutatea serverului zic eu.

  Tin să mentionez că sunt doar niște propuneri și nu strică să lăsați mai jos detalii legate de ceea ce am scris eu pe langa acele PRO și CONTRA cu lucruri care sunt bune și ce ați face pe langă ce am zis eu. Pace 😄

  • Like 1

  Share this post


  Link to post
 • Toate sunt foarte bune.

  Share this post


  Link to post
  Guest
  This topic is now closed to further replies.
  Sign in to follow this  
  ×
  ×
  • Create New...