Mytu 12 Posted March 17, 2021 Name: Mytu Description: Unele din seturile personalizate facute de mine Spoiler 1 2 Quote Share this post Link to post
sTanJrrKING 73 Posted March 17, 2021 Bravo , dar mie nu imi plac. 1 Quote Share this post Link to post
Robert 27 Posted March 17, 2021 Sunt frumoase, dar puteai sa te rezumi doar la costume avand in vedere ca stiai ca nu se pot personaliza armurile aici pe server. 1 Quote Share this post Link to post
xDeniis 90 Posted March 17, 2021 Felicitări pentru munca depusă, unele sunt chiar interesante, altele sunt cam exagerate ! 1 Quote Share this post Link to post
Mytu 12 Posted March 17, 2021 (edited) 1 hour ago, sTanJrrKING said: Bravo , dar mie nu imi plac. Multumesc frumos, stii cum e, fiecare cu gusturile lui Edited March 17, 2021 by Mytu Quote Share this post Link to post
Mytu 12 Posted March 17, 2021 (edited) 10 minutes ago, Adelina said: Frumos ! 27 minutes ago, xDeniis said: Felicitări pentru munca depusă, unele sunt chiar interesante, altele sunt cam exagerate ! 46 minutes ago, Robert said: Sunt frumoase, dar puteai sa te rezumi doar la costume avand in vedere ca stiai ca nu se pot personaliza armurile aici pe server. Nu is facute neaparat pentru origins, uneori mai fac si cand imi vin idei, idk 4 hours ago, Wendigo said: Bravo! 4 hours ago, alexmunte said: nice ! Multumesc frumos Edited March 17, 2021 by Mytu Quote Share this post Link to post
Mytu 12 Posted March 18, 2021 9 hours ago, Laviniu said: Felicitări. Multumesc frumos, la fel si tie 1 Quote Share this post Link to post
Mytu 12 Posted March 22, 2021 (edited) Spoiler Edited March 22, 2021 by Mytu 1 Quote Share this post Link to post