FuNkYsTyLe 1 Posted December 29, 2020 (edited) Vin si eu cu niste propuneri: 1. daca un player este banat (permanent, interzis pe sv) inactiv o perioada lunga de timp ( un an) sa poti cumpara numele de pe site cu o anumita suma de md-uri ,jd-uri 2. in Turnul Sung Mahi mountul sa fie adaugat ca echipament (nu sa te urci pe el) doar sa primesti bonusurile respective 3. sa poti schimba rasa cu un inel cumparat de pe item shop cu o anumita suma de md-uri,jd-uri astept Pro/Contra Edited December 29, 2020 by FuNkYsTyLe Share this post Link to post
DTN 37 Posted December 29, 2020 Contra. 3 prostii spuse la beție bănuiesc:)) Share this post Link to post
AlbrightoN 0 Posted December 29, 2020 Pro,nu ai motiv sa dai contra la așa ceva. Ăștia de dați contra spune-ți va rog Și motivul ca sunt tare curios. Share this post Link to post
DTN 37 Posted December 29, 2020 Just now, AlbrightoN said: Pro,nu ai motiv sa dai contra la așa ceva. Ăștia de dați contra spune-ți va rog Și motivul ca sunt tare curios. Cum sa dau pro la asemenea prostii începând cu prima propunere .. Cand eu nu mai joc o perioadă iar altul sa imi numele. Iar la restul nu are rost sa comentez... Share this post Link to post
Wendigo 52 Posted December 29, 2020 15 minutes ago, FuNkYsTyLe said: 2. in Turnul Sung Mahi mountul sa fie adaugat ca echipament (nu sa te urci pe el) doar sa primesti bonusurile respective Bonusurile nu se pun chiar daca il ai echipat. Trebuie sa il calaresti. 16 minutes ago, FuNkYsTyLe said: 3. sa poti schimba rasa cu un inel cumparat de pe item shop cu o anumita suma de md-uri,jd-uri Deja a fost refuzata. Posibilitatea de a schimba rasa nu se adauga. Share this post Link to post
cTg 229 Posted December 30, 2020 Contra la toate, in legatura cu prima sugestie, nu mi se pare corect ca cineva sa mi joace cu numele, doar ca n am intrat eu un timp pe sv, am patit asta pe un sv ala... , tipu se mai dadea si drept mine :))) Share this post Link to post
Adelina 47 Posted December 30, 2020 12 hours ago, AlbrightoN said: Pro,nu ai motiv sa dai contra la așa ceva. Ăștia de dați contra spune-ți va rog Și motivul ca sunt tare curios. Contra ! Tie ti-ar place sa joace cnv cu numele tau? Share this post Link to post
Ryo 79 Posted December 30, 2020 1: CONTRA, una e cand iti ia cineva numele de la inceput, alta e dupa o perioada in care tu ai prietenii pe sv.etc : CLONE 2: CONTRA, e ok asa cum este 3. CONTRA. Share this post Link to post
Al3xutzu 0 Posted January 3 Pro. Aiurea astia cu “ tie ti-ar placea sa joace altu cu numele tau? “ daca ala e banat, si are interzis dc sa nu poti cumpara numele acela, oricum nu mai il vezi pe ala jucand. Share this post Link to post
Wookie 34 Posted January 3 Contra la toate. Sugestii mai proaste n-am vazut pana acuma.... Share this post Link to post