Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

Noathum

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Noathum last won the day on March 1

Noathum had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

About Noathum

 • Rank
  Active member ⭐
 • Birthday 02/08/1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cel mai bun update, asta trebuia sa fie mai devreme, serverul trebui sa se ridice cumva si nu mai sunt multe persoane sa stea 100h sa faca o mitica/aura . Felicitari baieti !
 2. Nume: Noathum Nivel: 120 Rasa: Surra
 3. Nume: Noathum Nivel: 120 Rasa: Sura
 4. Noathum

  [Sugestie] PvP

  PRO , dar acum 2 luni aproximativ am spus si eu de evenimente de genul si asta a fost raspunsul atunci : 3. Susținerea unor evenimente PvP săptămânale pentru o atmosfera și activitate cât mai mare. (2v2 , 5v5 , 7v7 , 10v10 ) 3. Si la aceasta sugestie te contrazici organizand in fiecare saptamana evenimente pvp playerii deja se vor plictisi de ele si vor veni doar la cele mai profitabile iar la restul nu vor participa, deci nu. Acum nu stiu ce sa zic, poate se razgandeste..
 5. Noathum

  Miss/Mister

  CONTRA ! A sunat publi24 isi vrea serverul inapoi
 6. Noathum

  ImShoCho

  Vad ca toti ati scris ca va lasati daca nu se modifica aura , voi nu intelegeti ca serverul e PVM easy-mediu . Ca sa ai un item trebuie sa joci , mai mult sau mai putin asta dupa timpul fiecaruia .
 7. PRO, dar ai lasat sugestia incompleta . Roata s-a adaugat pe perioada pandemiei , cand acele iteme chiar costau ceva . Acum daca vrei sa fie o schimbare trebuie sa lasi si o idee de iteme .
 8. Noathum

  ImShoCho

  Aura nu e greu de facut , e doar vorba de farmat , dar cum nu sunt oameni sa farmeze de aia vi se pare voua greu de facut .
 9. Noathum

  ImShoCho

  ... si la aura nu zici la fel , creier 2021
 10. Noathum

  ImShoCho

  CONTRA la tot , doar la sugestia cu dropul runelor de gheata la metine PRO . Nu esti obligat sa faci aura . Aura se face greu din simplul fapt ca nu sunt playeri care sa mai farmeze asa mult si nu din cauza sistemului au plecat playerii .
 11. Noathum

  Delay Mount

  Your nickname: Noathum Suggestion: Adaugare delay 5 secunde la urcarea pe cal/mount in momentul in care esti atacat . What you think will help the server?: La bataile din alte mape toti se urca pe mount din gramada si pleaca fara nici o problema, asta dauneaza mult bataii, deoarece nu pica nimeni .
 12. Nume: Noathum Nivel: 120 Rasa: Sura
 13. Da frate noi suntem frustrati , joaca acolo ca deja o degajezi departe si nu te mai criza .
 14. Tu faci o sugestie la care stii ca nu se accepta , update ul e bagat sa fie mai hype si sa te puna sa joci mai mult , sa farmezi mai mult . Frustrare nu a existat din partea noastra . EU am pus ca sugestie sa fie scos auto sa se joace cu cap nu cu click si stai la farmat in beta .
×
×
 • Create New...