Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

DTN

Members
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

DTN last won the day on September 26

DTN had the most liked content!

Community Reputation

38 Excellent

About DTN

 • Rank
  Active member ⭐
 • Birthday 04/09/1995

Personal Information

 • Age
  24
 • Gender
  Boy
 • Location
  Călărași
 • Reputation
  Tank
 • Race
  Sura
 • Guild
  #suntcauntank

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume: DTN Nivel: osutadoazeci si atat Rasa: Lycan
 2. Îl duce capu pe shocho. Dar nu înțelege că aici ține doar de bulan. Asta este crudul devăr!!
 3. DTN

  ImShoCho

  Nu vreau sa dau cu hate sau ceva , dar nu stiu daca observați.. dar svr global a ajuns la fel ca svr 1 (update uri după update uri care un începător de la 0 fără să dea alt svr pe aici îi ia 5 6 luni sa faca numai alchimia mitică toată roata) iar privind playerii care au rămas și pe svr global , sunt cam aceeași cu mici plusuri în materie de jucători străini și - pe partea de jucători români, care îi stim cu toții ca au fost pe 1 și pe global nu mai sunt. Iar în privința jucătorilor care apar pe site 1k + / - on , este o statistică care nu arată nimic pt ca pentru a te duce la un run de ex meley ai nevoie de 6 conturi și alte run uri.. + alți jucători care stau map1 și vand buff, ceea ce pe svr1 nu era asa . Spun treaba asta pentru a face unele persoane sa inteleaga ca nu ai cum să ți toți jucătorii care sunt la inceput, doar adăugand noi sisteme și evoluții.
 4. DTN

  ImShoCho

  si tu daca primesti itm de la cineva , ai ban . dar virginel nu trist, cand un virgiYT ca asta nu are aceleasi atributii ca restul.
 5. DTN

  ImShoCho

  Nu toti isi traiesc viata pe metin ca tine .. virginule. Daca nu se modifica or sa se lase mai multi , eu unul nu ma mai joc. Nu stau sa imi traiesc viata pe metin pentru o aura.
 6. DTN

  Delay Mount

  Contra , vreau sa te intorc ''3 - 1''!!
 7. DTN

  Propuneri

  Cum sa dau pro la asemenea prostii începând cu prima propunere .. Cand eu nu mai joc o perioadă iar altul sa imi numele. Iar la restul nu are rost sa comentez...
 8. DTN

  Propuneri

  Contra. 3 prostii spuse la beție bănuiesc:))
 9. DTN

  Costum aura

  Am fost platit sa zic PRO .
 10. DTN

  Eveniment pvp guild

  Te simti atacat ca o sa fie acceptata cum a fost si la voi cea cu AUTO?? :))))))))))))) ma rog , imi place suferinta din inimile voastre :)))))))))))) Chiar daca ma doare in pla , ca nu traiesc jocul la voi , sa sufar cand iau bataie , cum faceti voi.. mereu cand luati bataie dati vina pe svr si suferitii de zici ca va batut cineva in real.
 11. DTN

  Eveniment pvp guild

  :)) chiar nu stiu ce copil esti pe contul ala , ma rog. Din momentul asta nu mai dau atentie la nimeni. Vom vedea raspunsul stafului.
 12. DTN

  Eveniment pvp guild

  imi dau seama de nivelul tau ca lasi comentarii de pe un cont anonim. AGLA
 13. DTN

  Eveniment pvp guild

  Ba da corect aveam si avem . Dar nu a fost bagat cand urma sa fie un ev important . Daca il baga cu 1 saptamana sau chiar 2 . Da frate nu era vorba de asa spusa ''FRUSTRARE''. Dar prin comentariile voastre dati doar dovada ca traiti jocul . Si cu asta am incheiat.
 14. DTN

  Eveniment pvp guild

  Ma scuzi pe mine dar nu pup in cur ca voi , sa se scoata auto ca de ''frustrare'' ati dat dovada si voi . Eu iti spun destul de clar nu stau sa imi traiesc viata ca in 3 zile sa dorm 7 ore sau cat dormiti voi !! Si update ul a fost bagat aiurea cu 3 zile inainte de un ev foarte important. REPET cu 3 ZILE inainte. Vin sarbatorile , munca .. una alta , nu stau sa imi dau viata ca voi sa stau 24/24.
×
×
 • Create New...