Jump to content

Insignia

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Insignia

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/06/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Insignia

  Summer Event 2021

  Awlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 2. Insignia

  sugenstie

  Your nickname : TheFllow Suggestion : stateam azi pe discord si am vazut postarea lu viper cand spunea ca se ocupa de srv si cand sunt 8000 de plaeri si cand sunt 100 ceea ce e bine ! Si ma intrebam ba chiar srv asta are de toate de ce nu joaca lumea mai multa ! ma tot gandeam eu ba ce i-ar mai lipsi ca are de toate ! si am gasit ceva ! are de toate mai putin 2 doungeonuri ! si anume Zodiac ! si mi ar placea sa se bage DRAGON ROSU ala mare de pe ro! Ba cred ca ar fi fain daca s-ar baga sa avem acolo la upgrade gen simbol dragon rosu , si cu asta sa putem sa evolum sabia hydra in sabie dragon rosu , evident sa i se schimbe culoare in rosu si sa dea un bsn mai bun gen ori la valoare atac ori sa adauge ceva mobi , la fel si armura de ex aia de war 'armura dragon negru sa o evoluam in armura dragon rosu si la fel pe langa ce are acum sa mai dea un bns la curea 10 metine 10 lideri si la fel la aspect sa arate asa cu rosu in loc de albastru , si acest doungeon sa fie gen cum e sung mahi sau keops mai greut dar sa l poti face singur ! ce ziceti tata ? mi-a venit asa instant ideea si am zis sa o impartasesc cu voi nu ar fi misto ? eu zic ca da ! What you think will help the server? mai punem playeri la treaba si poate multi care sunt full intra sa joace ps : mai are tata idei dar o sa le zic mai trz sa vad ce parere aveti despre asta !
 3. GOOD , mergea bagata si mantia cu raza mai mare in doungeonuri da merge
 4. Insignia

  Ramadan Event 2021

  smechere rau costumele le stiu
 5. Your nickname: TheFllow Suggestion: propun atentie : sa selecteze cateva doungeonuri sau toate , sa fie pe 3 lv dex usor mediu hard ! usor = 100 doungeonuri finalizate sa primesti un cufar sau o misiune cu cevate iteme next mediu = 500 doungeonuri finalizate la fel un cufar sau o misiune sa dea ceva mai bun , si ultima hard 1000-2000 finalizate sa dea ceva bun bun rau din cufar gen md rune mai multe etc etc ,ca daca stai sa te gandesti mai multi de 5,6 playeri nu au facut 1000 doungeonuri finalizate pana acum incepand de la maimuta pana la sung mahi nici macar razador sau nemere nu sunt decat 4 care au peste 1000 ! deci.... What you think will help the server? pai ajuta playeri gen ar farma mai multi ar fi mai multi on , parerea mea ar creste si preturile la chei s-ar ridica piata la mai multe , acum nu stiu ce ziceti dar mie mi se pare o idee buna !
 6. pro asta cu mantia chiar trebuie bagata mai ales la doungeonurile mari de ex keops etc
 7. Insignia

  sugestie 9

  Your nickname: TheFllow Suggestion:Sa se adauge in item shop un pergament ca sa putem schimba rasa si la costumele perso , adica gen vinde un player costumul lui perso si el este sura iar eu sunt war ,si imi place mult , si daca nu am voie sa fac ca el ,iau frumos acel pergament si ii schimb rasa pt war, si tot asa daca ma plictisesc de el il pun in shop un player ii place de ex ninja isi cumpara frumos din item shop acel pergament si isi shimba perso pt rasa ninja ! Bineinteles sa fie pt acelasi sex adica M cu M ., F cu F , sa nu fie voie M cu F si invers ! What you think will help the server?: pai n ar mai scadea preturile la md si cred ca ar fi o idee buna deoarece nu schimba cu nimic mersoarea jocului !
×
×
 • Create New...