Jump to content

zolly

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About zolly

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/14/1998
 1. astia cu cont pvp mai bine va abtineti ca sunteti penibili :))
 2. unde ca acum la event erau peste tot cate 2-3 . si venea cineva si omora, schimba ch omora, schimba. am urmarit ...
 3. a nu, hai sa facem itm pvp sa ii batem pe aia de au itm pvm ca e frumos asa, ca ful pvp nu suntem capabili sa facem ca nu avem bani, si nu putem sa ne batem cu oameni pvp se satisfacem nevoile omorand pe cine nu are itm pvp deloc:)))
 4. Anti PVP e simplu. Mapele farm sunt mape farm nu mape pvp Si conducerea trebuie sa inteleaga asta. Imi pare rau dar faceti o mare mare greseala lasand pvp libere la farm, deja farmul este destul de dificil ca ai nevoie sa farmezi mii de ore pentru a avansa ceva, sa te mai si omoare astia e culmea. Sugerez sa se faca ceva incat sa nu se mai poata omora jucatorii in MAP FARM Sau sa primeasca ban 1 ora pentru pvp in mapele farm, la 10 ban-uri primite sa primeasca permanent. Sau gasiti voi o solutie productiva. Important este sa se opreasca acest PVP in Farm. Cum mai sa se plateasca oameni cu caractere pvp sa stea sa pazeasca un farmar sa poata farma singur ? Cum sa vina oameni pvp sa te omoare ca cineva le-a omorat lor farmul ? Am incercat si eu sa fac asa, nu ma lasa sufletul..... Am primit raspuns ca avem mapa liderilor sa farmam acolo . Invit toti farmari de pe servar sa imi spuna daca avem loc toti acolo la event. Invit toti farmari de 55-60 sa imi spuna cum reusesc ei sa intre acolo. Invit toti farmari din taramul cristalelor sa-mi spuna cum reusesc ei sa faca cristale din mapa liderilor. Cu asta am incheiat, nu am spus tot, dar sunt nervos si pot avea scapari masive, asa ca ma abtin, dar esentialul se intelege de la sine, ANTI PVP IN MAPA FARM!!!!!!!!!!
 5. Sau revin cu update. Sa facem pe 10 md 30 de zile sa poti cauta in shop sortat. si asa se creeaza si o noua metoda de a face bani, pentru icne vrea sa stea sa caute sa cumpere pentru alti contra cost. toata lumea castiga. uni fac bani, alti vand orice ca nu toata lumea are md. si uni chiar pot cauta ceva rapid si ieftin cu un mic cost suplimentar. stiu ca pare ciudat sa platesti pe cineva sa ia ceva mai ieftin decat sa cumperi tu ceva mai scump :))) dar cam iesi in castig la cumparaturi mari . eu unu as da 10 md pe o scanare organizata.
 6. mda, se poate sterge subiectul , si defapt sa iti raspund influencer, rupti de foame sunteti voi ca voi aveti nevoie de mai multi bani din cate se vede :))) va place sa chinuiti oameni, ca vreti voi sa vindeti mai scump . atunci de ce nu puneti si limite ? sa nu poti vinde ceva la o suma fixa ? sau de ce nu le aruncati direct pe jos, ce rost mai are sa fie piata. Ai dreptate nu am jucat inainte, si cu siguranta a fost propus de jucatori fomisti ca voi . Este prima data cand vad, si in viata reala ai cate un tool care te ajuta sa cauti pretul mai mic. sunteti chiar culmea. dar ma rog, multimea a decis. Pastrati o piata de ca... eu raman in continuare de parere ca organizarea pietei este un lucru ok. dar daca voi vreti sa lasati jucatori sa se chinuie ok, mai ales jucatori noi , este un haos .... cand nu curg bani pe tine este greu sa cuperi asa orice prinzi, si sa cauti sute de pagi este foarte foarte enervant. Dar ma rog, bye.
 7. nimeni nu vinde usor si repede, nimeni nu cumpara usor si repede . deci e o zarva totala. acum am cautat niste schimbari am cumparat x20 5000 si am cautat in 98 de pagini pagina cu pagina sa gasesc 150 160kk pretul ... deci .... cand te intreaba cineva ce pret are o chestie nici nu sti ce sa ii raspunzi, ca nu are nimic un pret fix ... totul fluzeaza drastic.
 8. nu va inteleg pe cei ce au zis contra. daca un pret coboara inseamna ca trebuie sa coboare. ca voi il dai la supra pret mai mult decat valoreaza, deci nu este corect. asa ca hai sa lasam oameni sa cumpere la pretul corect nu la cei ce vand cu 200% din pret.
 9. stiu ca nu-s 2700 pe fiecare produs, dar totusi din 2700 se aduna sute pe unele produse. si e teroare sa cumperi schimbari ieftine, cioburi, flori , etc... tre sa cauti bine bine.
 10. Your nickname: xlZoZo (cred :)) am mai multe) Suggestion: Piata este o teroare in momentul de fata, o teroare totala. Nimeni nu stie nimic despre preturi, nimic nu are pret fix. Am cumparat 10 aure la 30kk si tot 10 la 100kk Sunt oameni cu preturi bune dar nu vand nimic ca nu ii gasesti usor in cautare, parca nici nu iti vine sa mai farmezi ceva ca sti ca nu se vinde ... Am cautat in shop arma, am gasit cu un anumit set de valori la 10kkk si am continuat cautarea, am gasit acelas set la aceasi arma la 2kkk la esarfe lafel, de la o esarfa de 12kkk am asuns de am luat una cu 3kkk exact lafel . si cu siguranta nu sunt singurul ce am vazut aceasta diferenta. Problema este din cauza la preturi, la cautarea lor. pentru ca daca cineva le poate gasi prima data pe cele mai ieftine s-ar cumpara de la ce e mai ieftin pana la cele mai scumpe ramase, si fluxul pietei il va da viteza de cumparare, ce este foarte ieftin se va cumpara repede si astfel vanzatori vor ridica pretul usor usor, ce este scump nu se va cumpara si vanzatori vor reduce pretul usor usor pentru a vinde. Deci sugestia finala Modificarea Search shop pentru a putea filtra pe yang crescator / descrescator Sunt acum 2700 de pagini totale, in shop si pentru a parcurge sute de pagini pentru a gasi ceva convenabil este o teroare. si singurul servar unde am vazut asta ... restu se aranjeaza singure pe pret ... What you think will help the server?: DAAA, piata se va calibrea, farmari vor vinde bine, cumparatori vor cumpara bine si repede. nu vad ce poate fi rau in acest lucru. In momentul de fata toata lumea se chinuie, fie ca este vorba de vanzator fie de cumparator.
×
×
 • Create New...