Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm γ€ž

- Ralph Waldo Emerson

xDante

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About xDante

 • Rank
  Active member ⭐
 • Birthday 11/11/1999

Personal Information

 • Age
  19
 • Gender
  Boy
 • Race
  Lycan
 • Kingdom
  Red
 • Guild
  RoyalCrown

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ok. ati modificat costumele. Dar macar faceti sa fie mai bune decat cele care sunt in joc. Un player cu costume de 5 zile da mai mult dmg decat cu costumele de la batlle pas. Si asa sau lasat iar o gramada de playeri dupa up aceasta, din cauza asta, ca nu-s bune costumele, macar modificati bns inainte sa se lase iar un sfert de sv.
 2. Propun ca in peninsula sau in mapa nouna metinele sa dropeze pietre doar +3 si+4 deoarece piata e foarte proasta pe sv si toate itm/cosumabile au un pret foarte ridicat chiar si md urile au ajuns foarte scumpe de la 20kkk 100 si nici nu se gasesc.
 3. Ce pacat frate, asta este.
 4. si sa se dezactiveze roua si cristalul dupa teleport, sa nu o mai uitam deschisa
 5. Your nickname: xDante Suggestion: Propun ca dupa teleport roua care nu e permanenta si cristalul de 10 sa se dezactiveze dupa teleport. What you think will help the server?:Ajuta playerii sa nu o uite activata si sa ramana fara.
 6. Vand: Arc full Batalie full Esarfa 25% 14 meide str PM xDante, mKz8 cu oferte
 7. Your nickname:xDante Suggestion: Sa se adauge un run foarte greu de breasla de nivel minim 105. M-am gandit la un run foarte greu care sa poti si scoate profit din el. La acest run sa intri de la npc-ul unde e dt si sa se intra la el la fel ca si la dt, bati un metin deoarece nu poti face grupa cu 15 playeri. La acest run sa ai nevoie de 3 sura 3ninja 3 war 3 samani 3 lycani, dc? Ca la fiecare etaj sa treci mai sus cu alt cont si sa ai nev de cate 3 caractere din fiecare rasa, alt fel sa nu te lase sa treci la alt etaj. La fiecare etaj sa fie ca la nemere sau razador si Bosii sa aibe de la 5.000.000 hp si la fiecare etaj sa creasca cate 5, de ex la etajul 3 sa ai 10.000.000 pv si tot asa.Si sa nu se regenereze pv ul lor. La fiecare boss sa fie drop normal, panze cor, cufar lider etc, iar la ultimul bos sa fie acest drop (in paranteza pun sansa % de drop): - o armura de 105 +9(30% sansa, daca esti ninja sa iti pice de ninja daca esti saman sa iti pice de samant etc.) -200 cor(50%), 200 panze(50%), 50 cufar lider 3(50%), 50 schimba talisman(50%), 5 Cufar vrajeste obiectul(50%) -up uri din beta razador nemere dragon(50%), -200 cristal rafinament(50%),200 Planta fermecata(50%) -Inel semi-luna(40%) -Inelul bucuriei(40%) -scut titan,qilini,coif de 60(50%), -niste cotume, freze si skin cu o durata de 7 zile(50%, pt fiecare sa pica cate un cufar poate vrei sa le vinzi nu sa le folosesti) -glob de transformare salbatic devotat sau paianjen(50%, si sa se faca o protectie in care daca dai intr-un player transformat sa nu dai dmg si sa te detransforme) -si o piatra curcubeu cu drop de 30%, si sa nu fie drop fix Inafara de piatra curcubeu. De ex: Toti care dau in bos au sansa de a primi cor, pamze,.cristale etc, nu doar 1. Si cand treci cu un cont la un etaj sa iti dea in inventar un tichet, care sa nu fie negociabil.Si cand faci 10 tichete sa iti intre in cont 100 md uri. Si aceat run sa il poti face o data la 7 zile. Dar dupa ce ai trecut cu acel cont la un etaj sa inceapa numaratoarea inversa. What you think will help the server?:Astept pareri, si imbunatatiri la run.
×
×
 • Create New...