Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

Atsukooooo

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Atsukooooo last won the day on August 24 2020

Atsukooooo had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

1 Follower

About Atsukooooo

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/21/2002

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Atsukooooo

  ImShoCho

  Te rog eu sa nu mai latrii despre cati bani bagi si asa . Tu 80% din cont il ai facut din pomana si stii bine asta ca erai un amarat daca nu erau turcii,antoane,dorinel,sura,biju si cn s-a mai lasat . Mai bine nu te bagi in discutia lor deci sa incheiem asta + CONTRA la propunere : a ramas ys-ul fara bani sa bage in aura brelsei?
 2. ai fost contra la nerf ninja , stii ca si asta este un nerf la arcas f ca nu o sa mai dea la fel de rpd
 3. Daca nu esti informat poti sa taci si app , mai fa un live in care astepti o pomana si te lauzi mai tz ca ai itm , zic ca nu e o idee rea
 4. Your nickname:Atsuko Suggestion:Scadere dmg ninja arc What you think will help the server?:Arcasul da prea mult damage pe hit chiar daca esti full sageti ceea ce nu este corect , mai ales ca unele rase abia fac dmg (exemplu:war mental) . La generale trebuiesc puse coliere de aur , cizme de piele si bratara anti ninja celelalte accesori fiind inutile (papucii apa,coliere rase) . Astept contrele de la ninja din hated si ys .
 5. ba avortatule , citesti ce spui ? fildes,simbol hidra,simbol anubis ,si altele din 10 pagini 7 sau 8 sunt ale breslei ys , si nu stau 24/24 nu -mi face tu programu fata mea , nu uita ce ai in brs, kun,mefisto care farmeaza de rup , asa ca gandeste-te de 2 ori dog mic ce esti.
 6. bn man ca la asta faci ss , dar mugurel sau cn mortii ma-sii e K3nts ca il da la 10kkk pe striga nu faci ss , va mancati de cur in ys unii pe altii
 7. apai cand joci de 1 an de zile si esti si ajutat ca viata de streamer te doare-n banana
 8. Apreciez efortul depus de ys sa se vorbeasca sa dea contra. Si acum sa va intreb pe voi , dizz,wendingo,mugurel nu e vorba ca scad eu pretu sau cv , e vorba ca run-ul se face prea usor cu un farmer ce da 150k si altu 100k ai reusit sa faci ganesha (ganesha fiind si run-ul cel mai important pentru level mare) , dar hidra care e mai esentialu pt ,,incepatoru,, ala ca abia da dmg el cum face hidra??? unde abia o bati deoarece da mult dmg , are mult pv si mobii scad prea rpd catargul? Va rog sa nu mai vorbim despre cum pun eu pretul si sa o luam si asa , hidra run mai mic se face mai greu decat ganesha run mai mare.
 9. Your nickname:Atsuko Suggestion:Sa se faca mai greu si Temnita Ruinelor What you think will help the server?:Pretul fildesului este la pamant , asa ca un update la Ganesha sa se faca mai greu run-ul cum este la Hydra ar ajuta fildesul sa creasca in pret caci nu toti or sa mai poata sa faca run-ul la fel de usor in 30-35 minute .
 10. daca vrei sa nu iei boaba farmezi in mapa lideri , salut . Contra
 11. 1.pro/2.pro/3.Contra-Fragmentele de energie se fac usor , ai destui lideri in mapa lider respectiv mapele beta .Nu cred ca ar trebui sa pice si in taramul cristalelor fragmente energie , macar se mai mentine piata la un upp .
×
×
 • Create New...