Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

Denn

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Denn

 • Rank
  Member
 • Birthday 05/03/1997

Personal Information

 • Age
  22
 • Gender
  Boy
 • Location
  Temeswar
 • Reputation
  good like
 • Race
  Warrior
 • Kingdom
  Red
 • Guild
  404 not found
 • Contact
  Discord™ Munir fritz von.#6969

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Denn

  sugestie

  Acord, ar arăta mai frumos pe site, de ce nu să se adauge și numărul de shopuri făcute.
 2. Denn

  Sugestii utile

  Total de acord, dar în schimb, la mounturi să fie pus un timp de 5 secunde când te urci și te dai jos de pe mount.
 3. Pro, sunt curios cum a făcut acel Run în 20 minute? Ținând cont că peste 90% care fac run-ul acesta, stau mai bine de 35-40 minute..
 4. Pro, o idee acceptabilă.
 5. Pro, this solution would help a lot.
 6. Denn

  Sistem unstack

  Pare interesant, să zicem un pro.
 7. Un update bun, mai ales scoaterea arcaşilor şi mobilor de la distanţă din v4, creşterea caracterului va fi mai uşor şi damage va fi mai mic.
 8. Denn

  Sugestie

  În momentul de faţă sunt destule metine în ţara de foc, poţi bate liniştit + ai 4 ch. Contra, momentan.
 9. Denn

  RGB Skills

  it seems strange, better classic, I say.
 10. 1) contra, mai bine să dropeze la mobi sau boşi. 2) contra mi se pare o prostie, de ce am primi bonusuri pentru nişte grade? 3) pro, asta e o idee bună şi utilă. 4) contra, dacă vrei negoţ, vă stabiliţi un loc şi faceţi tranzacţia, nu e necesar acest lucru. 5) contra, nu încurcă cu nimic pentru că dacă dau mobii în tine, nu se resetează. 6) contra, accesoriile de nuntă sunt bune acum cum sunt şi ca timp şi ca preţ. 7) pro, este o idee bună. 8 ) contra, mai degrabă să se facă din 200 în 1000 sau 2000 de bucăţi stackate. 9) contra, ai foarte multe mape unde poţi dropa cărţi şi metine. 10) contra momentan, să mai treacă o perioadă şi după să se adauge. 11) cum am spus şi la punctul 10). 12) contra 13) contra, ai accesorii de nivel 54 care poţi face seturile respective. 14) contra, dacă ai noroc faci dt, dacă nu, încerci din nou şi în plus nu are limită de timp, dacă se mai face şi separat ar fi prea uşor. 15) momentan contra, banii se fac uşor, în acele 4 zile care îţi dau la început, poţi obţine măcar un mount de 5 zile. 16) contra, asta e şi ideea, să pice mai greu. 17) pro, foarte folositor. 18) cum am spus şi la punctul 17). 19) idem 20) din câte ştiu, acest lucru este deja adăugat, apeşi ctrl + shift + click stânga pe item sau piatră şi poţi vinde direct pe yang. 21) contra. 22) pro, este idee bună. 23) pro, este idee bună.
 11. Contra, pentru că s-ar aduna foarte multe peturi neactivate și shopul ar cam fi plin de ele și automat vor scădea prețurile extrem de mult. E foarte bine așa cum este acum.
 12. Trebuie să dezactivezi antivirus (dacă ai), instalat toate driverele și făcut update la zi (e o necesitate), instalat toate tipurile de net framework (așa am făcut și eu), microsoft visual c++ all package, directx la fel să fie la zi și firewall oprit și tot ce ține de pc, gen torrent, aplicații, site-uri, să fie închise pe perioada când ai mai multe cliente deschise. Iar în joc unde ai switch, să fie totul pe off (nume, efecte, buff, abilități, pet, mount și așa mai departe) Tot ce am explicat mai sus, sunt testate de mine și pot ține liniștit mai multe cliente fără probleme.
 13. Denn

  Summer event 2019

  Băieți voi vă plângeți că sunt în itemshop permanente, că sunt pentru donații, că dezamăgitor și așa mai departe. Dar nu realizați anumite chestii și anume: 1) cu toții știm că serverul are online zilnic peste 2.4k constant, la acest număr pot apărea oricând, zi și noapte probleme peste probleme, fie minore, fie majore. Echipa Origins2 este conștient de acest aspect și au preferat să amâne puțin (ca să spun așa) pentru a adăuga eveniment de vară (ceea ce văd profitabil pentru nivel mic și mare). Puteau frumos să nu bage, că până vara următoare mai erau și altele. Respectați totuși acest lucru. 2) TOT ce este în itemshop obții în joc fără a băga un leu, realizați că md-urile sunt negociabile și au preț foarte bun. Dacă stau 10 ore într-o zi doar din farmat pietre și schimbă, scot lejer 2kkk, să nu mai zic de cărți care poți vinde, sunt multe metode de a face bani. În câteva zile pot obține voucher de 100 md sau 150, totul depinde de farmatul fiecăruia. Sper că v-am lămurit.
×
×
 • Create New...