Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

Amnezia

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Amnezia last won the day on February 28

Amnezia had the most liked content!

Community Reputation

36 Excellent

1 Follower

About Amnezia

 • Rank
  Active member ⭐
 • Birthday 03/19/1997

Personal Information

 • Age
  23
 • Gender
  Boy
 • Location
  Brăila
 • Race
  Ninja
 • Kingdom
  Red
 • Guild
  UrsiiPolari
 • Contact
  Amnezia#0001

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pro, în acest mod ai putea fi capabil să folosești ambele oase.
 2. Amnezia

  HP BAR

  când vii cu un contra ar fi ok să vii și cu un argument, spune-l pe al tău
 3. Amnezia

  HP BAR

  Your nickname: Amnezia Suggestion: Modificarea bării de hp în pvp astfel încât să nu mai fie nevoie să pui click să vezi cât hp are oponentul. What you think will help the server?: E un + în pvp, majoritatea jucătorilor fiind obșnuiți să vadă direct hp oponentului nu să verifice cu click cât are.
 4. Amnezia

  HALLOWEEN SET

  Gândește logic puiule când vorbești prețurile vor fi aceleași nu te gândi că face cnv bijniță cu skinurile hallow. Propunerile se fac oricând nu acm 2 luni sau când creierașul tău zice că e mai ok, ȘI DACĂ TOT VREI SĂ PUPI LA TATA VYPER NU UITA CĂ HYDRA A FOST MODIFICATĂ DUPĂ ATÂTA TIMP , ÎI PUI LA ÎNDOIALĂ DECIZIILE? MS VĂ PUP AȘTEPT DECIZIA UNUI SA!
 5. Your nickname: Amnezia Suggestion: Obținerea bonusului SET și cu skinul de armă halloween, exact ca la bonusul set de crăciun unde pot fi obținute toate bonusurile cu 5 iteme din 6. What you think will help the server?: Ridicarea prețului la itemele halloween, și libertartatea de a alege între ce set dorești să ții, cel de crăciun fiind mai bun deoarece câștigi 5 monștri în + punând costumul battlepass.
 6. Amnezia

  GRAD

  mai ales când ai prieteni retardați și se dau pe liber special pentru asta
 7. Amnezia

  GRAD

  Your nickname: Amnezia Suggestion: O dată ce ai ajuns să deblochezi unul dintre gradele Curajos / Luptător / Eroic , punctele de grad să nu le pierzi o dată ce ai omorât un jucător din același regat What you think will help the server?: Stiu că nu ajută serverul , dar sunt jucători ce își fac gradul pentru aspect , și nu vor să-l piardă , spre exemplu să te dai pe liber ,sau să intri într-o grupă și să-ți pierzi gradul din vina altuia.
 8. Pro , știu că în trecut s-a mai propus adăugarea accesoriilor de generală , însă a fost respins , poate acum o să se accepte propunerea!
 9. Dacă tu scazi cu încă 15 blocarea corporală gândește-te ce o să facă ninja lame că o să-ți prindă app toate hiturile o să ajungi să joci doar din hit, dacă un caracter se joacă doar la hit , nu înseamnă că toate trebuiesc jucate la fel . Propunerile de genul ar trb făcute gândindu-vă și la celelalte rase.
 10. Amnezia

  PvP fix.

  dacă nu era așa nu mai dădeai contra că nu te-ar fi încurcat cu nimic, te pup
 11. Amnezia

  PvP fix.

  Your nickname:Amnezia Suggestion: În timpul duelului să fii incapabil să schimbi itemele de pe tine . (costum freză armură) de asemenea o dată pornit duelul să nu poti dezactiva /activa elixirul + posibilitatea de a renunța la duel în caz că elixirul rosu a fost uitat pornit. What you think will help the server?: Tinând cont că la fiecare duel se abuzează de anumite buguri ( schimbat skin/freză care anulează animația , activarea elixirului albastru ce te ridică instant) ar fi ok dacă s-ar face o mică rezolvare , iar cea mai bună rezolvare ar fi cred , ce am zis eu mai sus. O mică dovadă a ceea ce vreau eu să spun : https://gyazo.com/60e252f0d4114e02cde0cf736eabbea2
 12. Amnezia

  [Sugestie] PvP

  PRO, ținând cont că pe server s-a instalat monotonia , iar singurele obiective pvp ar fi un set de 1-1 și unul de generală , niște evenimente pvp în plus ar fi o bună idee , cu această ocazie diversificânduse itemele și de asemenea posibila crestere în pret a armurilor , care deja au scăzut oricum.
 13. PRO , dacă nu se poate în general , măcar la war , m-am săturat să fiu urmărit cu auto de toti jucătorii vreau să mă distrez la war nu să-mi fut nervii cu auto
×
×
 • Create New...