Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

dRaKo

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About dRaKo

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume: dRaKo Imagine: https://imgur.com/a/UWGCgGa
 2. Probabil ai luat ban ip ?
 3. My nickname: dRaKo I sell: Details: I am waiting for offers.
 4. dRaKo

  Portofolio - dRaKo

  Normal că sunt fotograf, am trecut de perioada aia cu texturi și c4d-uri puse pe stock-uri sau rendere luate de pe net, când făceam semnături și avatare. Se numește evoluție :))
 5. dRaKo

  Portofolio - dRaKo

  Spune-mi și mie ce înseamnă designer :))
 6. dRaKo

  Portofolio - dRaKo

  Fotografiile le editez pe placul meu, mai complicat nu înseamnă mai bun.
 7. Name: dRaKo Description: Salut ! Am început să lucrez în Photoshop în anul 2012, din pură curiozitate. Pe vremea aia, exista un forum foarte popular, numit 4Metin (sper să nu se considere reclamă), unde îmi petreceam mult timp din zi. Pe acel forum, majoritatea userilor aveau câte un avatar și o semnătură. Văzusem câteva semnături care mi-au plăcut mult și am vrut să încerc să-mi fac și eu, după bunul plac. De la început am urmărit foarte multe tutoriale legate de Photoshop pentru că îmi doream să învăț cât mai multe și să evoluez. După ceva timp, un administrator al forumului a făcut un topic pentru recrutări de designeri (designerii erau acei membrii din staff care erau obligați să facă semnături și avatare pentru userii forumului). Am vrut să-mi încerc și eu norocul și am postat „creațiile” mele în acel topic de recrutări. Din fericire, nu am fost acceptat ca designer. De ce spun din fericire ? Pentru că faptul că am fost respins m-a ambiționat și voiam să fiu din ce în ce mai bun. După ce a trecut mai mult timp, a apărut din nou un topic pentru recrutări de designeri, unde mi-am încercat din nou norocul și până la urmă am fost acceptat ca designer (cred că asta s-a întâmplat în 2012). După aproximativ un an, am ajuns să fiu cel mai bun designer/creator de pe acel forum (nu o spun eu, au spus-o mai mulți membrii). Știu că nu e cine știe ce, dar însemna enorm pentru mine, la vremea aia. În prezent sunt student în anul 2 la Facultatea de Arte și Design din Timișoara, secția Fotografie. Amuzant, nu ? Mie mi se pare uimitor cum dintr-o joacă, mi-am ales drumul pe care vreau să-l parcurc în viață. Images: „Creațiile” de mai sus sunt din 2013, dacă vreți să vedeți cu ce mă ocup acum, vă aștept pe Instagram: https://www.instagram.com/alexstefanescuu/ (sper să nu se considere reclamă).
 8. Your nickname: dRaKo Suggestion: Propun să faceți ca perlele și pietrele care pică din scoici să fie stackabile, e enervant să stăm să stackăm noi pietrele și după să le aruncăm. What you think will help the server?: Ajută jucătorii, e mult mai eficient.
×
×
 • Create New...