Jump to content

Winders

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Winders

 1. Origins2 - Summer Event Preview Added
 2. Mulțumim VyP3r & Zerant pentru îmbunătățirile aduse serverului.
 3. Patch Notes New Banners added
 4. Doar eu am dreptul să scriu astfel de vrăjeli la postările lui Vlad.
 5. DeviantArt Profile (https://www.deviantart.com/witind) Behance Profile (https://www.behance.net/winders) New Loading Screens New Inventory ShortCuts Buttons Patch Notes New Banners Ramadan event banner Origins fighter Facebook Banner Origins2 - Summer Event Preview
 6. mulțumim Vlad pentru elaborarea unui eveniment atat de complex care să ajute tinerii jucători să-și îmbunătățească mai ușor caracterul. la cat mai multe evenimente și/sau updateuri de genul!
 7. Winders

  Christmas Event 2020

  Superb Eveniment Vlad! Ne încanți de fiecare dată cu geniul tău cand gandești astfel de evenimente.
 8. Foarte frumoase costumele, inspirată alegere Vlad! Tot așa!
 9. Mulțumim pentru Update-uri Vlad, ești geniul ascuns din spatele serverului.
 10. Imi place de tine Vlad pentru ca adaugi in permanenta update-uri ce sunt foarte folositoare serverul-uli. Felicitări, tot așa!!!!
 11. Super Vlad, tot așa. Adaugi niște update-uri foarte frumoase, felicitări!
 12. The respective items will be only of design, no one is obliged to craft them. Adding new bonuses would cause an imbalance in damage.
 13. Nu sunt useless? Ok, să zicem că rămai la nivel mic și farmezi o perioadă mai lungă de timp, și îți p-urile, dacă tu farmezi de exemplu 5-6k metine ce faci cu restul de 200+ ss-uri? De vandut nu se mai vand, văd că ești tare frustrat pe faptul că cineva ar putea să facă bani la nivel mic.:)
 14. Your nickname: WindersSs Suggestion: Adăugarea unui preț de vanzare prestabilit la npc (de ex. cum este prețul la cărți de 75.000yang) la itemele ce se dropează la pietrele metin de nivel mic(de ex. piatra sufletului (ss), tichet origins, pergament binecuvantat, inel experiență, training chest) What you think will help the server?: Deoarece itemele mai sus menționate nu mai reprezintă o importanță atat de mare pe server, deci prin urmare nu se pot vinde și ocupă spațiu în inventar degeaba.
×
×
 • Create New...