Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

xZibitt

Members
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

xZibitt last won the day on September 11

xZibitt had the most liked content!

Community Reputation

132 Important community member

1 Follower

About xZibitt

 • Rank
  Influencer 🔥
 • Birthday 12/15/1995

Personal Information

 • Age
  24
 • Gender
  Boy
 • Location
  Iași
 • Race
  Ninja
 • Kingdom
  Blue
 • Guild
  CrowN

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pro. Oricine poate lua 2 duele, 5 duele pentru finală, așa e normal Propun totodată să se adauge mai multe evenimente pvp, nu doar king. 2v2, 7v7 etc.
 2. Deja se fac poștă itemele înainte de event. Dacă s-ar lasa negoțul în mapa respectivă, ar fi deajuns 1-2 playeri să aibă iteme și ar da la toți participanții când le vine rândul. Tocmai de aia s-a blocat negoțul. Normal ar trebui să fie trași toți participanții în mapa respectivă și să nu mai aibă voie să părăsească mapa. Contra.
 3. Your nickname: xZibit Suggestion: Având în vedere că se adaugă skill-uri noi, propun, ca ss-urile/cărțile pentru aceste noi skill-uri SĂ SE POATĂ FACE DOAR LA NIVEL MIC în run-uri, spart metine de nivel mic, etc și/sau la vrăjitoare pentru cei de nivel mare. What you think will help the server?: De când nu s-a mai adăugat un run nou pentru cei mici/începători? Nu tot serverul e plin de playeri full pvm care pot face meley/azkadur/hydra etc. Astfel cu update-ul cu noile skill-uri vor putea și cei mici să facă un ban cinstit grămadă. Hai să încurajăm și incepătorii! Iar cât despre vrăjitoare, pentru cei mari, în momentul de față nu este niciun world boss care să merite bătut, pe care să se poată face bătai. Cred că toți sunt de acord, că s-au săturat de bătai map1 și foarte rar la metine.
 4. Pro. Să poți selecta, atunci când provoci o breasla la war, câți membrii să poată participa, 5v5, 7v7, 10v10, 20v20 etc, iar în funcție de numărul participanților și punctele câștigate în urma war-ului să fie mai multe/mai puține. O statistică mai avansată( cele mai multe kill-uri, cel mai mult dmg total dat, cel mai mult dmg total tankat, cele mai multe death-uri), astfel încât liderii breslelor să își poată vedea punctele forte, sau slabe ale echipei/breslei.
 5. xZibitt

  buff

  Ai deja opțiune prin care poți ascunde toate buff-urile. Chiar nu văd rostul să poți afișa doar buff-ul tău, iar pe al celorlalți să îl ascunzi. Cât despre culorile buff-ului, sunt de acord. Sunt foarte obositoare.
 6. xZibitt

  skinuri

  Contra. Sunt deja o sută de mii de skin-uri și nu mai au nicio valoare.
 7. Serverul are 1 an, normal că este mult yang. Nu mai scoți yangul de pe server nici dacă vrei
 8. Dacă lași afk abia aduni mobi și o să faci nush, dacă stând la pc faci 5-6kkk în 6-7h spre exemplu, stând afk nu știu dacă faci 1-2kkk în 6-7h. Nu o să îi convină nimănui să lase afk pentru yang la mobi. Iar în pădure nici dacă vrei nu prea poți să lași afk, că ori se bagă altul peste tine, ori te omoară.
 9. Your nickname: xZibit Suggestion: Având în vedere, că la foarte multe chestii se cere să omori un număr destul de mare de mobi, cum ar fi BattlePass(100k), cufarul nou(100k+), mounturile/peturile permanente(100k+), amuleta nazar/amuleta oceanelor(100k+), completarea lor durând în medie 6-7h continuu doar la mobi, propun ca în timp de 6-7h la mobi, în SD3/Pădurea fermecată să dropezi măcar 5-6kkk yang. What you think will help the server?: Se pierde destul de mult timp făcându-se acei mobi, timp pe care îl pierzi de la farmat. Acest lucru ar ajuta atât începătorii având o sursă sigură de yang, dar și playerii de nivel mai mare, care cresc peturi, completează cufere/mounturi/peturi
 10. Bună chestia cu buff-ul. Cât despre inventarul special pentru costume, nu-i văd rostul. Înafară de youtuberi, care au cumpărat toate costumele, skin-urile, etc, cu monede din youtube, nu cred că s-a mai plâns cineva că nu are loc în inventar/depozit de costume. Mai este server pvm sau este server de făcut parada modei? Ce urmează? Inventar special pentru mounturi/peturi ediție limitată, de la atâtea roata destinului? Cu părere de rău, update-urile din ultima vreme sunt făcute doar să fie. Păcat.
 11. xZibitt

  Sugestie

  Pro. Adică, nu cred că încurcă pe nimeni să se poată crafta toate finisajele permanente, atâta timp cât unele sunt deja. Însă, propun ca finisajul respectiv să se crafteze cu plante fermecate fara +, deoarece sunt finisaje de nivel mic.
 12. Ideea bună, dropul slab, foarte slab. Bați aproximativ o zi non stop, sa completezi un cufar din ăla, din care, la norocul nostru luăm cor. Dacă tot băgați cufere, faceți-le profitabile, să merite făcute. Nu e ca și cum e pur și simplu un cufar, e de lucru la el, aproape ca la un item ediție limitată.
 13. Pro. Însă, ar trebui actualizate și recompensele de la misiuni. Sunt destul de slabe recompensele...
 14. Rectific, se face în 15m aparent. https://gyazo.com/a174cde763e6b7d5710e221a96ee2a0f Dacă nici ăsta nu e hack, eu sunt nebun. Măcar spuneți-ne și nouă, să știm dacă avem voie cu hack-uri în run-uri, să nu ne mai chinuim ca proștii. Văd că nimeni din staff nu se autosesizează și sunt în staff și playeri care ar putea semnala acest lucru, dar aparent, nu prea vă pasă. Mai bine scoateți topul de timp, să nu mai vedem.
 15. Unde e greu? "Doar" 300k metine pentru roata excelenta mitică posibil goală. Un farmer cât de cât full și cât de cât dedicat sparge maxim 10k metine pe zi, dacă stă vreo 12h doar la metine. Asta înseamnă 30 zile de farm intens la metine. Imediat se face :))) Pro naiba. Alchimia o poate face, doar cei ce au strâns cor de când s-au apucat de server, sau care au cumpărat tot de pe piață. Ajungi să bagi 1-2b pentru toată alchimia, deloc puțin.
×
×
 • Create New...