Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

xZibitt

Members
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

xZibitt last won the day on October 15 2020

xZibitt had the most liked content!

Community Reputation

159 Important community member

1 Follower

About xZibitt

 • Rank
  Influencer 🔥
 • Birthday 12/15/1995

Personal Information

 • Age
  24
 • Gender
  Boy
 • Location
  Iași
 • Race
  Ninja
 • Kingdom
  Yellow
 • Guild
  SUPER

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pro. Totodata, s-ar putea modifica pestii de la pescuit( doar de la pescuit)cu 5-10, astfel incat sa dea de exemplu 10 semi in loc de 5 semi fata de pestii ce pica la run-uri bosi etc. Astfel ar merita si pescuitul, avand posibilitatea sa vinzi pestii, deoarece nimeni nu mai cumpara, ca toti au mii de pesti de la hydra.
 2. Meh. Contra. Adica, arcasul da mult dmg pentru ca sta full medie si patrundere. Daca prinzi un arcas, 2 skill-uri duce . Cat despre colierul aur, nu este bun deloc, ai 2 sageti in -, nu doar 1.
 3. Pro. Sa se micsoreze timpul la cei 4 bosi si 90% nu o sa mai poata face solo. Nu scoate ti iar mountul sau 1 miliard hp la metine, ca ne am saturat.
 4. Se vede ca nu ai jucat inainte. Ideea ca sa fie aleatoriu a fost propusa tot de jucatori si nu a fost propusa asa doar ca sa fie propusa, a avut un scop. Poti sa cauti si 1 milion de pagini din partea mea. Asa vand si eu schimbari la 200kk( ca sunt unii lenesi sa caute) si vinde si ala la 100kk( care e rupt de foame). Daca se pune descrescator vinde doar ala rupt de foame.
 5. Inainte era in ordine descrescatoare, dar, s-a bagat aleatoriu pentru ca toti scadeau pretul pentru a avea cel mai ieftin item si se tot scadea piata. Este okey asa cum este acum, ai mai multe filtre dupa care poti sa cauti un item. Contra.
 6. xZibitt

  Sistem aura

  Nu spune nimeni ca trebuie sa aiba toti xd. M am lasat, pentru ca m am lasat de tot de metin fiindca nu mai am nici timpul nici cheful necesar pentru a mai juca metin.
 7. xZibitt

  Sistem aura

  Daca se usuereaza, iar o sa fie toti playerii full pvp, si nu va mai fi nici o diferenta in iteme. Cred ca este ok asa cum este, costumul aura facand diferenta intre iteme, este un sistem de viitor, nu ceva ce se face in cateva zile/saptamani, etc. Acum, puteti farma si pentru altceva, nu doar pentru a face costume.Sa fim seriosi, doar pentru asta se mai farma in ultima vreme, ca erau toti full. Contra.
 8. xZibitt

  Însoţitori

  1.Pro. Ar trebui defapt un alt sistem, sa poti deschide mai multe deodata, etc. Stai 1 miliard de ani daca te apuci sa deschizi 500-1000 oua. 2.Pro. 3.Pro.
 9. xZibitt

  titlu

  Pro. Însă gradul respectiv să crească doar dacă bați metine/lideri, nu și dacă lași afk la mobi.
 10. Dacă tu, în o săptămână dai deja 170k dmg, poate ar trebui îngreunate și alte run-uri :))) nu făcute mai ușoare, zic și eu. Majoritatea au votat contra, pentru că nu și-au făcut coiful și cureaua pentru că nu aveau nevoie de ele la niciun run.
 11. Da, eu sunt terminatul ăla Ți-am zis, ai n run-uri la care poți face yang și să cumperi upp-urile . Îți sugerez să rămâi să farmezi la nivel 55, că farm-ul de nivel mare, aparent, nu este pentru tine, dacă nu ești în stare să gândeși posibilități de făcut yang cu care a-i putea cumpăra upp-urile respective . V-ați învățat foarte prost, hai să nu facem full pvm, că de, nu avem nevoie . Na că acum aveți nevoie. Spor la făcut cureaua și coiful.
 12. Poți face meley și fară curea, coif, doar că stai mai mult . Ia și fa-ți prieteni, iteme dacă vrei să faci hydra. Erau prea ușoare run-urile, îl facea orice amărât de farmer, ca tine de altfel și stricau piața. Ai n run-uri pe care le poți face cu itemele tale, cu care dai 150k dmg. Nu te mai plânge, ia și fă-ți iteme. Contra.
×
×
 • Create New...