Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

xZibitt

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

xZibitt last won the day on April 8

xZibitt had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

About xZibitt

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu s-ar modifica prețul neaparat, nu ar scădea, pentru că nu toți o să facă chei tărâm de cristal din fragmente, majoritatea o să facă chei nemere, razador. Ar fi doar o modalitate prin care am putea face aceste chei în condițiile în care nu sunt pe shp.
 2. Your nickname: xZibit Suggestion: Propun să se adauge și Cheia Tărâmului de Cristal la craft ca și Cheia Nemere, Razador. What you think will help the server?: Efectiv nu se găsesc, iar dacă se găsesc sunt foarte scumpe, fiind foarte puține locurile din care poți face rost de ea. Nu ar deranja pe nimeni dacă și cheia tărâmului de cristal ar fi la craft, la 40-50 Fragmente de cheie III.
 3. xZibitt

  ITM PVM

  Contra. E destul de mare dmg ul actual.
 4. Pro. Te apucă dracii. Am ajuns să mă chinui să deschid un shop în map2 la galbeni. Prea mulți playeri, prea puține locuri de shop-uri pe mapă. Să nu mai luăm în calcul că sunt mulți care deschid mai mult de un shop.
 5. Pro. Vreau să văd dmg-ul meu puternic in boși. Nu 15k.
 6. Mai pe românește, dacă ești în Crown, YellowSquad sau HighJet farmezi la el, dacă nu, cumperi de pe shop de la ei. Foarte frumos gândit. Serverul nu reprezintă doar 3 bresle, nu mai fiți țărani și vă gândiți doar la voi.
 7. Pro. Vin, se bagă peste tine la boss, metine și după îți dau link-ul de la live ca să nu le poți face nimic. Stresant, enervant și frustrant.
 8. Nu ți se pare că deja dmg-ul este foarte mare? Vrei să ajungi să mori dintr-un skill? Scoatem armele hydra să bagam alte arme echivalente armelor hydra? Și totodată cred că toți ar trebui să aiba șansa la "armele noi" nu doar unele bresle și doar anumiți playeri. Știm cu toții că după ce acei playeri pvp își vor termina armele, nu vor lăsa pur și simplu pe alții să își facă și ei, ci vor continua să bată pe alții pentru a face profit. Gândire comunistă. Contra.
 9. Pro. Se bagă ăștia ca nătărăii în npc-uri și te apucă toți dracii.
 10. Pro fratele meu.
 11. Your nickname: ThGOD Suggestion: Propun să se adauge un preț la Virusul Covid-19, cum este la carțile din beta. Un preț infim, 5000 buc la 150-200kk. What you think will help the server?: S-au facut foarte multe Virusuri Covid-19, dropul lor la metine fiind 100% și efectiv nu mai ai ce face cu ele, toți având cu miile. Ne-ar ajuta și pe noi să scăpăm de ele și am face și un ban cinstit pe urma lor.
 12. Da. Măcar să se bage opțiunea asta sus în bară când dai click pe cineva. Să nu mai vezi ce scrie pe chat și să nu ți mai poata da nici negoț.
 13. Your nickname: ThGOD Suggestion: Propun să se adauge un sistem prin care să putem bloca, dacă se poate, playerii sub nivel 105 de la setări, sau măcar să poți bloca un anumit jucător în a-ți da pm-uri/negoțuri. What you think will help the server?: Serverul crescând pe zi ce trece, s-a umplut de playeri noi și tot odată de cerșetori. Nu mai poți sta map1 că primești 10000 de pm-uri de genul "Mă ajuți și pe mine cu ceva? " . Este foarte stresant, te apucă toți dracii. Ar fi util să avem un astfel de sistem, pentru că dacă te enervează cineva, pur și simplu să-i poți da block, nefiind nevoie să-ți mai verși nervii pe el.
×
×
 • Create New...