Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

xZibitt

Members
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

xZibitt last won the day on June 4

xZibitt had the most liked content!

Community Reputation

95 Special community member

1 Follower

About xZibitt

 • Rank
  Active member ⭐

Personal Information

 • Age
  24
 • Gender
  Boy
 • Location
  Iași
 • Race
  Ninja
 • Kingdom
  Blue
 • Guild
  CrowN

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. La cât de des intră otrava, nu cred ca bagi mai mult de un pește/bandaj pe duel. :))
 2. S-a rezolvat delay-ul la risipă, principiul e cam același.
 3. Your nickname: xZibitt Suggestion: Propun să se adauge la boși/crafting pești sau bandaje pentru a elimina otrava. Eventual să se crafteze din 10 pești lideri - 10 pești monstri - 10 pești semiom. What you think will help the server?: În primul rând ar da de lucru și celora care sunt deja full pvp iar în al - 2 -lea rând ar ajuta pe partea de pvp, fiind destul de frustrant, să ai otravă pe toate itemele și să nu dai otrava deloc în tot duel-ul, în timp ce adversarul îți dă de două ori otravă în același timp. Pvp-ul atât la 1v1, cât și la evenimente ține foarte mult de otravă, dacă nu o dai la început nu prea mai ai ce face, decât dacă ai super noroc să dai doar critice, ceea ce nu se prea întâmplă. Astfel, cu pești sau cu bandaje pentru eliminarea otravei s-ar rezolva această problemă pe partea de pvp.
 4. xZibitt

  Secunde

  Explică calumea, dacă faci o propunere. Tu te referi la timpul de așteptare atunci când craftezi o chei, vrei sa intri în dungeon și trebuie să aștepti 10 secunde. Nu înțelege nici naiba la ce te referi tu acolo. Pro oricum.
 5. xZibitt

  Sugestie

  Păi e și normal să fie 7kkk dacă tu cu aprox 4kkk faci o cheie, dacă o craftezi tu. Când era 15kkk, cât era cheia? Eu țin bine minte că era 9-10kkk. Dacă e ieftină cheia, automat e ieftină și vopseaua. PS: Vopsea cere deja la papucii noi.
 6. Să se modifice și drop-ul nu doar șansa de drop la lvl 115-120. Nimeni nu bate vrăjitoarele pentru că nu au drop bun. Pro.
 7. Your nickname: xZibit Suggestion: Propun să se scoată piatra însângerată de la intrarea in v3/v4. Nu iși are rostul deloc și doar mai mult te enervează când vezi că vrei sa faci un dragon și nu ai piatra însângerată. What you think will help the server?: Nu ar ajuta serverul cât ne-ar ajuta pe noi să nu ne mai tot plimbăm pe la magazinul general după o piatră însângerată.
 8. xZibitt

  inelul semi-luna

  Pro. Să se facă negociabile.
 9. Deja, s-a cam făcut ceva în privința caracterelor cu dmg pe skill/magie, papucii de apă. Momentan dmg-ul oricum nu este echilibrat/balansat deloc. Dacă se mai adaugă și asemenea pietre, chiar că se duce de tot pvp-ul. Trebuie rectificat dmg-ul în pvp, nu zic nu, dar adăugarea acelor pietre va dezechilibra mai mult decât ar echilibra. Contra.
 10. xZibitt

  Ninja

  Poți farma cu orice caracter. Nu te pune nimeni să nu farmezi cu ninja, însă nu te aștepta ca un ninja să dea același dmg ca un war. De ce să nu băgăm glob de transformare și pentru war atunci? Să nu facem discriminări. Îți place ninja? Farmeză cu el. Contra.
×
×
 • Create New...