Jump to content

UnderTaker

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

UnderTaker last won the day on November 12 2020

UnderTaker had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

1 Follower

About UnderTaker

 • Rank
  Active member ⭐
 • Birthday 04/09/1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume: UnderTaker Rasa: Lycan
 2. Un update care este adaugat si pe oficial , printre singurele servere private care aduce aerul de oficial unui server privat . Felicitari si sper la cat mai multe update-uri de acest gen .
 3. Nume: UnderTaker Nivel: 120 Rasa: Lycan
 4. Nume: UnderTaker Nivel: 120 Rasa: Lycan
 5. Daca faceti alchimia mai usoara macar in loc de 2 legendare = un opac mitic sa fie 2 stralucitoare , niciun caz 2 opace legendare..
 6. UnderTaker

  Sugestie

  Update-ul este facut pentru toata lumea si de asta exista forum , ca toata lumea sa isi exprime opinia . Omul a facut un topic , haideti totusi sa asteptam un raspuns din partea administratiei serverului si sa lasam tiganeala inutila . Cu toate acestea , hp-ul metinelor este putin cam mare , in comparatie cu itemele pvm pe care le au majoritatea . ( exemplu : alchimie mitica , sa nu mai discut despre aura ).
 7. Evenimentul este ok gandit dar totusi imi permit sa intreb de ce doar o zi ? De ce nu o saptamana sau o perioada mai lunga de timp ?
 8. O alta varianta a inelului de la biolog : sa fie activat si dezactivat ca roua permanenta din inventar . S-au adaugat 2 iteme os . Datorita inelului de la biolog putem folosi doar un item din cele 2 adaugate recent pe server.
 9. UnderTaker

  ImShoCho

  Daca este vorba de obligat , pot si eu sa spun ca nu te obliga nimeni sa iti faci aura. Daca vrei o faci , daca nu nu. Cei care au investit au investit pentru ca s-a spus clar ca sistemul nu se va modifica.
 10. UnderTaker

  ImShoCho

  Am dat un mic edit la postare , complet de accord.
 11. UnderTaker

  ImShoCho

  Au fost discutii peste discutii despre acest sistem si s-a spus ca nu se va modifica nimic . In plus de asta ar fi incorect fata de jucatorii care deja au investit o caruta de bani . Referitor la runele de 500 , dupa cum majoritatea stim acestea erau la puse la licitatii in stackuri de 15 sau 25 , nu mai retin exact si inca odata ar fi o nedreptate pentru cei care au cumparat respectivele rune cu sute de md-uri si acum sa se crafteze usor , acelasi lucru se poate spune si despre bannerele craniu. Va dau dreptate , sunt exagerate cerintele acestei aure , mai ales de la nivel 150 in sus . S-ar putea adauga puncte de gaya la fiecare run ( exemplu un punct razador / nemere , 5 puncte la runnurile mari ) si avem posibilitatea sa cumparam rune sau bannere sau sa se micsoreze numarul de rune necesar de la nivelul 150 in sus . Efecitv daca ai bani ii ai degeaba ca nu gasesti rune sa cumperi ca o cresti in nivel. Ganditi-va ca sunt 32000 de rune de la nivel 200 la 250 . Efectiv nu gasesti sa cumperi atatea rune.. Ca o mica parenteza , s-ar putea adauga si roua cu semiom permanenta , respectiv cele de pvm. Decizia finala oricum apartine staffului si nu a parerilor de pro sau contra de aici , seara buna !
 12. UnderTaker

  Sistem aura

  Buna seara , din punctul meu de vedere ar fi incorect pentru cei care deja au nivel mare si au investit in ele sa se faca ceea ce propui tu . Dar totusi vin cu propunerea ca la runnurile care necesita mai mult timp anubis , ganesha , inclusiv meley si runul nou sa pice rune aura de 500 sau chiar de 1000 . Consider ca daca stai o ora spre exemplu la anubis si nu iei simbol macar poti vinde acea runa aura acoperindu-ti " pagubele " . In modul asta impaci " si capra si varza " .
 13. Pro la adaugarea dropului fragmentelor de energie intr-o alta mapa sau cel putin marirea dropului acestora de la 3 la 5 sau 7 chiar . Majoritatea runurilor necesita un numar de la 2000 -2500 de fragmente de energie. Asta inseamna sa bati peste 800 de metine pentru a face un run.
 14. Eu nu inteleg rostul acestei discutii aici , decizia apartinand strict staffului . In loc sa discutam despre farmatul pe alte servere , lucru total inutil conversatiei si topicului postat ar fi mai bine sa asteptam decizia staffului serverului. Duminica frumoasa va doresc .
×
×
 • Create New...