Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

Zephys

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About Zephys

 • Rank
  Active member ⭐
 • Birthday 03/22/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Your nickname: Zephys Suggestion: Propun sa fie marita sansa de reusita a onyxului pvp full . What you think will help the server?: Fiindca onyxul are foarte multe variatii si intra foarte greu full pvp suntem foarte multe persoane care incercam sa facem onyx full pvp si nu reusim. (Iar pentru cei care vor zice pai cum am facut noi faci si tu, pai am bagat 800kkk in schimbari si nu am reusit)
 2. Zephys

  Halloween Event 2020

  Mi-a intrecut toate asteptarile, se vede ca staful a muncit mult la acest event .
 3. Nume: Zephys Nivel: 120 Rasa: Lycan
 4. Udapteuri din ce in ce mai slabe .
 5. Zephys

  x2 cor

  playeri care au treminat roata au cumparat tot corul de pe sv inainte de udapte de asta nu ii vezi sa faca mofturi .
 6. Zephys

  x2 cor

  daca nu se baga minim x5cor per metin nici nu ma apuc de farmat, e bataie de joc 90% din playeri spun ca e exagerat si lor nu le pasa .
 7. Your nickname: Zephys Suggestion: Propun ca metinele de din mapele beta/padurea fermecata/ taramul de cristal sa dropeze x5Cor Draconis (brut) . What you think will help the server?: Fiindca e prea exagerat sa ai nevoie de x51k cor sa faci x1mitic. Ar trebui sa se tina cont si de parearea playerilor fiindca uni dintre ei intretin serverul prin donatii .
 8. Pro, s.a gasit sa comenteze aici xDenis si hazzard pai cyborgilor la noi viata nu inseamna doar metin uni din noi mai si muncesc s.au au alte treburi mai importante. Eu nu am cum sa farmez 300k fiindca muncesc 8h pe zi .
 9. Zephys

  sugestie

  pro, asa ar fi o oarecare concurenta la metine sparte .
 10. Your nickname: Zephys Suggestion: Propun ca cand se mai bugheaza runul la meley sa ni se inapoieze cuferele in functie de cate conturi erau in grupa . What you think will help the server?: Fiindca timpul de asteptare nu se reseteaza fiindca staful raspunde dupa 10ore si eu am avut bug la ultimile 3 runuri la meley la fiecare run mai aveam cate 1 statuie de batut si imi luam cuferele .Deja e penibil ca rata de bugare sa fie 50% iar timpul nostru pierdut sa nu conteze .
 11. Nume: Zephys Nivel: 120 Rasa: Lycan
 12. Your nickname: Zephys Suggestion: Cand apar buguri neasteptate la runuri si nu ne putem continua runul pe langa tichetul de intrare sa ni se reseteze si timpul de asteptare pe ip (doar daca avem dovada video). What you think will help the server?: Fiindca de ex. la meley trebuie sa asteptam 6h si eu abia am timp sa fac cate 1 run pe seara ca ziua lucrez .
 13. Your nickname: Zephys Suggestion: Propun sa se adauge la magazinul general un certificat cu care sa poti sterge ranforsare de pe pet/mount. What you think will help the server?: Cred ca va ajuta fiindca multi nu cunosc treaba cu ranforsarea si pun pe peturi pemanente 3..medie 4 mobi etc si trebuie sa astepti 1 saptamana pana dispare bonusul .
×
×
 • Create New...