Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

Zephys

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

About Zephys

 • Rank
  Active member ⭐
 • Birthday 03/22/1986

Personal Information

 • Age
  0
 • Reputation
  Rege
 • Kingdom
  Red
 • Guild
  PARADYS

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume: Zephys Nivel: 120 Rasa: Lycan
 2. el vrea sa urce la 16kkk ca sa le vanda el mai rapid la 12 =))))))))
 3. Contra. Runul este destul de profitabil asa cum este tu vrei sa dai 5kkk pe cheie si sa scoti 30kkk profit doar pe run plus ca fildestul este folosit de catre incepatori pentru craftarea armelor din cianit si nu cred ca e corect fata de ei.
 4. Zephys

  Banner Craniu

  Le cumparam daca primeam si eu 5b si mai mereu pomana pe sv tu nu prea ai dreptul sa comentezi .
 5. Zephys

  Banner Craniu

  Pai daca esti la munca 8 ore pe zi nu ai cum sa il faci odata la 4 ore . Nu cred ca am propus ceva exagerat 1xbanner pe run avand in vedere ca avem nevoie de x2000 banere doar pentru bonusul pvp.
 6. Zephys

  Banner Craniu

  Ca sa o spun mai pe scurt majoriteatea muncim si apucam sa facem 1xrun pe zi intre 15 si30 bannere nu avem cu sa dormim pe sv eu am bagat pana acum 900kkk in costumul si nu ma plang vad ca va plangeti doar cei care stati 20h pe zi on .
 7. Zephys

  Banner Craniu

  Nu cred ca s.ar strica nici o piata, suntem playeri care avem lycan s.au war 2mani si nu putem face runul nou daca ne.ar dropa cate 1xbanner pe run am putea sa farmam si noi .
 8. Zephys

  Banner Craniu

  Your nickname: Zephys Suggestion: Propun ca Banner Craniu sa poata fi dropabil in toate runurile de lv mare (azrael,dragon,razador,nemere...) x1banner pe run s.au sa le putem dropa x1banner din cuferele liderilor mapelor beta. What you think will help the server?: Fiindca avem nevoie de x2000 bannere pentru a ne face costumul aura cu bonus pvp iar sa il facem si cu bonus pvm 4250 banere.Din punctul meu de vedere este extrem de mult avand in vedere ca bannerele sunt drobabile doar in runul Sung Mahi iar pentru a face costumul cu bonus pvp te costa in jur de 700kkk s.au e nevoie sa faci in jur de 100 runuri Sung Mahi .
 9. Zephys

  Însoţitori

  In caz ca nu se va aproba propunerea ta poti deschide fereastra de la shop si cand vei deschide ouale vor fi alungate automat si vei castiga putin timp .
 10. Your nickname: Zephys Suggestion: Setul anterior de halloween iti ofera bonus doar la combinarea a 4 iteme din set iar setul nou de craciun mai ofera un bonus in + la combinarea a 5 iteme din set. Propun ca Acadeaua Dovleac sa faca si ea parte din setul de halloween si sa ne ofere si noua celor cu setul de haloween 10 metine bonus la combinarea a 5 iteme . What you think will help the server?: Fiindca nu mi se pare corect fata de cei ce si-au cumparat setul de halooween.
×
×
 • Create New...