Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

Zephys

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About Zephys

 • Rank
  Member
 • Birthday 03/22/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zephys

  x2 cor

  playeri care au treminat roata au cumparat tot corul de pe sv inainte de udapte de asta nu ii vezi sa faca mofturi .
 2. Zephys

  x2 cor

  daca nu se baga minim x5cor per metin nici nu ma apuc de farmat, e bataie de joc 90% din playeri spun ca e exagerat si lor nu le pasa .
 3. Your nickname: Zephys Suggestion: Propun ca metinele de din mapele beta/padurea fermecata/ taramul de cristal sa dropeze x5Cor Draconis (brut) . What you think will help the server?: Fiindca e prea exagerat sa ai nevoie de x51k cor sa faci x1mitic. Ar trebui sa se tina cont si de parearea playerilor fiindca uni dintre ei intretin serverul prin donatii .
 4. Pro, s.a gasit sa comenteze aici xDenis si hazzard pai cyborgilor la noi viata nu inseamna doar metin uni din noi mai si muncesc s.au au alte treburi mai importante. Eu nu am cum sa farmez 300k fiindca muncesc 8h pe zi .
 5. Zephys

  sugestie

  pro, asa ar fi o oarecare concurenta la metine sparte .
 6. Your nickname: Zephys Suggestion: Propun ca cand se mai bugheaza runul la meley sa ni se inapoieze cuferele in functie de cate conturi erau in grupa . What you think will help the server?: Fiindca timpul de asteptare nu se reseteaza fiindca staful raspunde dupa 10ore si eu am avut bug la ultimile 3 runuri la meley la fiecare run mai aveam cate 1 statuie de batut si imi luam cuferele .Deja e penibil ca rata de bugare sa fie 50% iar timpul nostru pierdut sa nu conteze .
 7. Nume: Zephys Nivel: 120 Rasa: Lycan
 8. Your nickname: Zephys Suggestion: Cand apar buguri neasteptate la runuri si nu ne putem continua runul pe langa tichetul de intrare sa ni se reseteze si timpul de asteptare pe ip (doar daca avem dovada video). What you think will help the server?: Fiindca de ex. la meley trebuie sa asteptam 6h si eu abia am timp sa fac cate 1 run pe seara ca ziua lucrez .
 9. Your nickname: Zephys Suggestion: Propun sa se adauge la magazinul general un certificat cu care sa poti sterge ranforsare de pe pet/mount. What you think will help the server?: Cred ca va ajuta fiindca multi nu cunosc treaba cu ranforsarea si pun pe peturi pemanente 3..medie 4 mobi etc si trebuie sa astepti 1 saptamana pana dispare bonusul .
 10. Your nickname: Zephys Suggestion: Pretul Vopselei Imbunatatita a explodat din cauza Cheia Taramului de Cristal care a ajuns sa coste x1 2kkk , propun reducerea de la 10 la 5 a Chei taramului . Whatyou think will help the server?: Cred ca va ajuta serverul pentru.ca e exagerat sa dai 22kkk sa intri intr.un run . Majoritatea playerilor noi au nevoie de Vopsea Imbunatatita pentru craftarea armurilor zodiac si a armei de cianit la +8 iar 35kkk e extrem de scump .
 11. Pro, sunt extrem de putine metine acum trebuie sa tineti cont si de dmg, ati adaugat armura cu 15 mobi si ati redus metinele ? pai un player full pvm da 170k pe hit in metine. de ce sa te faci full pvm daca tot trebuie sa astepti respwunul la metine ...
 12. Zephys

  Roua permanenta

  Nu e vorba de stat afk in map1, foarte multi lucram si nu avem timpul necesar pentru a farma atat de mult pe sv . In fine mult succes in contiuare cu serverul .
 13. Your nickname: Zephys Suggestion: Mi se pare ca e exagerat de mult sa farmezi 7000plante fermecate+ pentru a crafta 1x roua permanentă ar trebui sa fie redus numarul de plante fermecate+la craftarea x1roua permanentă. Ca sa poti crafta 1x roua permanenta trebuie sa farmezi 7000 metine in beta , pentru a le farma ai nevoie de foarte mult timp si nu toti putem farma toata ziua pe server (sa farmezi 1000 metine ai nevoie de 2ore la un dmg de minim 80k sa farmezi 7000 metine ai nevoie de 14ore ) pe server sunt 5 tipuri de roua 5x7000=35000metine=70 ore de farmat la metine . What you think will help the server?: Fiindca majoritatea dintre noi avem 2..3 conturi si roua normala de multe ori o uitam activa peste noapte si se duce imediat .
×
×
 • Create New...