Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

Zephys

Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Days Won

  2

Zephys last won the day on March 17

Zephys had the most liked content!

Community Reputation

43 Excellent

About Zephys

 • Rank
  Active member ⭐
 • Birthday 03/22/1986

Personal Information

 • Age
  0
 • Reputation
  Rege
 • Kingdom
  Red
 • Guild
  PARADYS

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume: RegeleZephys Nivel: 30 Campion Rasa:Lycan
 2. Zephys

  Mesaj Offline

  (eventual sa fie adaugat la optiuni joc si sa il activam/dezactivam noi dupa bunul plac ). se pare ca nu prea stii sa citesti
 3. Zephys

  Mesaj Offline

  Your nickname: Zephys Suggestion: Propun adaugarea sistemului de mesaj offline. What you think will help the server?: Fiindca majoritatea batem lideri beta s.au facem runuri iar daca schimbam pe alt ch si o persoana ne scrie in acel timp le apare ca suntem offline (eventual sa fie adaugat la optiuni joc si sa il activam/dezactivam noi dupa bunul plac ).
 4. Zephys

  Sugestie

  Gandirea nu este punctul lui forte
 5. Zephys

  HALLOWEEN SET

  skinurile de craciun au pret mic fiindca sunt multe aceasta propunere trebuia facuta acum 2 luni cand s.a adaugat noul set bonus de craciun .
 6. Zephys

  HALLOWEEN SET

  Contra, propunerea asta trebuia facuta in urma cu 3 luni nu acum voi v.ati cumparat toti skinuri halloween si vreti sa faceti profit pe urma lor deci eu cred ca aceasta sugestie nu este de ajutor playerilor ci a voastra celor care v.ati cumparat rpd skinuri la 50kkk sperand sa urce pretul la ele. Vyp3r a spus "Nu are rost sa imi mai bat capul cu voi , de acum nu voi mai tine de majoritatea sugestiilor prostesti ce nu le ganditi si daca nu le fac "inseamna ca nu imi pasa", ati cerut sa se schimbe itemele indiferent daca te misti sau nu , acum nu va convine ca se fac buguri "vizuale". De acum cine mai propune sugestii care nu aduc niciun ajutor playerilor ce vor sa joace acest joc nu sa profite dupa urma lui , va fi banat de catre mine personal pe forum. Semnat tata vyp3r "nebunu"."
 7. "Ceva a muşcat, dar nu ştiu ce anume". Ala care o tot muşca e Spq, ma mir cum de nu te.ai prins pana acum ...
 8. Zephys

  Pvp

  eu am spus "de ex:1000killuri" nu trebuie neaparat sa fie 1k poate fi si 2k staful va decide .
 9. Zephys

  Pvp

  Parearea mea ar fi sa fie adaugata o misiune in care trebuie sa faci de ex:1000killuri si sa ti se ofere un grad special(Origins) cu un bonus special gen 5% rez medie, 5 rez pc etc ..
 10. Zephys

  Search

  Contra, eu sunt de parere ca search shopul actual este complex fix cum e acum + ca daca ar arata pretul medium ar putea induce jucatorii in eroare fiindca pretul la majoritatea itemelor urca si scade .
 11. Nume: Zephys Nivel: 120 Rasa: Lycan
×
×
 • Create New...