Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

Fubu

Members
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Fubu last won the day on July 31

Fubu had the most liked content!

Community Reputation

59 Special community member

About Fubu

 • Rank
  Active member ⭐
 • Birthday 09/16/1981

Personal Information

 • Age
  39
 • Gender
  Boy
 • Location
  Roma
 • Reputation
  Nu avem!
 • Race
  Ninja
 • Kingdom
  Blue
 • Guild
  CrowN

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ideea bună execuţia mai lasă de aşteptat...premiile sunt prea mici pentru ceea ce se cere, chiar şi aşa ; trebuie făcut ceva simplist să te atragă,cu cât mai greu cu atât mai mulţi caută să evite evenimentele. Propun ca şi cererile să fie mai rezonabile în conformitate cu drop-ul.
 2. Pro! Ar fi interesant interesant noi misiuni din 10 în 10 lv până la lv 100,iar apoi din 5 în 5 până la 120 cu un nou sistem de rewards ca de exemplu : 25 hydre un tichet hydra primit înapoi sau 10.000 metine 15kkk sau 1.000 lideri 5chei Razador şi 5 Nemere.Premii care să merite într-o oarecare măsură!
 3. Fubu

  x2 cor

  90% spun că este prea greu şi 10% deja au roata mitică aproape gata în doar câteva zile.
 4. Mai măreşti dioptria la ochelari şi mai renunţi la alcool să vezi pe unde mergi şi s-a rezolvat problema. Uneori şi oamenii trebuie să facă un ''update'' în viaţă. Poziţionarea în bătaie face şi a făcut mereu diferenţa,dacă nu eşti capabil să ştii unde să stai şi cum să ieşi din grămadă nu este vina nimănui că tu ai pretenţia să fii stafie sau hologramă să treci prin playeri.
 5. Contra! Aşa vizualul la hit o să fie insuportabil,mai ales cel al mentalului.
 6. Fubu

  Alchimie mitică !

  Nu am zis nimic de alchimie mitică la world boss,doar excelentă trebuie să dropeze pentru a ţine şi piaţa la cor activă în acelaşi timp.
 7. Fubu

  Alchimie mitică !

  Este de la sine înţeles faptul că boss-ul o să se bată greu,deoarece am precizat că o să fie o mapă specială pentru cei dezamăgiţi din cauza faptului că nu au unde să folosească dmg-ul,aşa o să merite fiecare yang investit în contul pvm.
 8. Your nickname: Fubu Suggestion: Propun adăugarea unei noi mape cu metine +1 world boss. What you think will help the server?: Din 2 motive : *1. Metinele să aibă undeva între 8-10kk viaţă ,aşa nu o să se mai audă ,,Nu merită să dai mult dmg,poţi farma low dmg oriunde,, ăsta este un motiv principal să stârnească interes pentru conturi pvm cât mai bine echipate, iar ca şi drop principal să aibe un cor+ care să valoreze cât 10 cor .Aşa o să se farmeze mai uşor alchimia mitică şi nu se strică nici preţul la cor.Ideea este ca dropul să fie obţinut mai rapid decât în mapele obişnuite,să fie mai profitabil pentru cei care au investit în conturile pvm şi nu se folosesc în totalitate de dmg. 2.World boss-ul să fie la 3ore şi să dropeze câte 3alchimii excelente aşa o să trezească şi interesul pentru pvp.
 9. Your nickname: Fubu Suggestion: I propose setting time for all leaders. For example, in beta, leaders appear at xx: 15 xx: 30 xx: 45 xx: 00, so there will be no more doubts and so many questions about their time. What you think will help the server?: It seems to me an important update that fixes something that is needed. Even if the server restarts the time when the leaders appear it should be the same, as a general rule.
 10. Una este pe joc când te văd 5minute map1 şi alta este când le afişează nelimitat pentru toţi care mai apoi le copiază aici sau pe alte servere ,dovada cu forumul de pe sv1 de unde s-au inspirat nu numai români ci şi alte naţionalităţi care nu au jucat neapărat acolo,dar fiind accesibil şi la îndemână a fost uşor să le transpună aici. Există 2 costume cu aceedaşi textură,doar culoarea diferă,3 dreaduri la fel şi multe costume ''furate'' de pe sv1.
 11. Am mai propus asta şi în trecut şi sunt total de acord cu propunerea. Există un spaţiu inutil care poate fi umplut cu roua permanentă şi buff-urile dragon. Dacă tot nu se poate face nimic în legătură cu spaţiul permanent propun adăugarea finisajelor permanente pe cureaua pvp să poată fi folosit şi spaţiul special!
 12. De obicei nu se afişează costumele pentru a nu fi furate,aviz sv1 de unde provin foarte multe costume copiate şi furate de la alţii. Nu este o idee rea ''să ai surse de inspiraţie'' ,dar nici una bună deoarece vor apărea mulţi care vor schimba o nuanţă de pe un costum şi-l vor însuşi ca idee proprie.
 13. Pro! Piatra este inutilă şi enervantă în unele momente,iar lipsa ei nu v-a afecta pe nimeni.
 14. Pff,se strică raritatea costumelor iar... Sunt unii jucători care au dat 300-400 chiar şi 500kkk pe un amărât de skin sau mount special de la bp,asta e bucuria unui colecţionar... Dacă sunt 10 skin-uri pe sv haide să le lăsăm 10,nu să le mai adăugăm o dată să-şi piardă valoarea că pentru unii înseamnă multă bătaie de cap sau multă muncă să obţină un item rar,iar când vede că după devine un item comun îşi pierde tot cheful. Dacă se vrea un eveniment de genul haide să băgăm costume sau skin-uri noi să fie foarte rare deoarece ai licitat sume mari pentru ele şi aşa devine un eveniment frumos ,care merită investiţia, nu să fie băgate aceleaşi chestii vechi de care toţi s-au plictisit.
 15. Lycanul este la fel ca şi sura! Nu puteţi să plângeţi că nu dă dmg când are buff-ul de lycan activ ,dar odată risipit este evident că este slăbit. Aşa se întâmplă şi în cazul sura .
×
×
 • Create New...