Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

Fubu

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Fubu

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Age
  38
 • Gender
  Boy
 • Location
  Roma
 • Race
  Ninja
 • Kingdom
  Red

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fubu

  3 în 1 sugestie

  Dacă faci teste cu itemele hydra cu full apărare,scut,brăţară,curea cu rase o să vezi că dmg nu este extrem de mare,diferenţa este mică .Ideea era că nu ai şanse la generală din moment ce există iteme doar cu rase. + dacă ţi-ai făcut lama de 2mâini pentru pvm şi după schimbă şi devine arma de o mână mai bună,cum ar fii? Dacă deja sunt făcute iteme pvp ,cum poţi să vii tu cu propunerea să le facă nule,păi nu te .-*. pe munca altora. Gândiţi deschis în ansamblu pentru toată lumea,nu individual cum pică mai convenabil pentru un singur om.
 2. Fubu

  3 în 1 sugestie

  * Asta ar strica iteme pvp Hydra deja făcute,nimănui nu îi este convenabil să piardă din muncă. Până la urmă itemele pvp sunt cu mult mai ieftine decât cele pvm. Itemele Hydra ar face o diferenţă de dmg ,să nu fie o matrice prin care toţi să dăm acelaşi dmg cu armele beta.Un pic de diversitate nu strică. Încă susţin că ar trebui o curea/brăţară cu rezistenţă la medie şi competenţă,dar să fie construite la fel ca şi scutul titan.Să ajute la generală,dar să nu fie la fel de bune ca cele beta să nu se strice piaţa,doar cât să echilibreze bătaia generală.
 3. Fubu

  3 în 1 sugestie

  Atunci mai convenabil pentru a 3-a ar fi aşa: O curea nouă de generală,dar să fie gen scut titan cu rezistenţă medie şi competenţă,dar să nu fie la fel de bună,să fie o diferenţă în care generala să fie mai slabă un pic,să nu se strice itemele deja făcute.
 4. Your nickname: Fubu Suggestion: 1. Să poţi scoate finisajele de pe iteme la NPC deoarece nimănui nu-i este comod să stea zeci de ore cu contul on map1 să expire ca mai apoi să pună permanente. 2. Să poţi pune frizurile clasice la transmutaţie. De ce? Deoarece pui frizuri gratis pe costume care au fost plătite,nu văd nici o pierdere aici , şi pentru că aduc o nostalgie frizurile clasice,exact ca în vremurile bune de care vrei să-ţi aminteşti. 3. În viitor updat cu inele pvp care să conţină apărare la competenţă şi apărare la medie. De ce? Dmg-ul la grămadă este prea mare,nu ai cum să ai toate apărările şi dacă renunţi la una ajungi să iei şi 7-8k pe hit,ceea ce mi se pare extrem de mult What you think will help the server?: Pentru comoditatea playerilor de pe sv şi de asemenea pentru reglarea dmg-ului pe partea de apărare,pentru că pe partea de atac este suficient.
 5. Sunt pro în totalitate.
 6. Propun să se facă şi un nou item special pe care să-l foloseşti pentru a prelungii timpul pe pet. O să fie frustrant pentru toţi dacă e mare chinuială să-ţi faci pet-ul upgradat la maxim apoi expiră şi nu te foloseşti de el cum trebuie.
 7. Fubu

  Piatra curcubeu

  Your nickname: Fubu Suggestion: Propun adăugarea pietre curcubeu la craft : Să duci 6x55 cărţi diferite +1 000 exorcizări +1 000 citit concentrat + 1 000 boabă zen + 500piatra spiritului,mai mult sau mai puţin din acestea poate. What you think will help the server?: 1.Scutirea timpului pe care-l pierzi,tot dând clicuri iar şi iar. Devine plictisitor şi frustrand la un moment dat. 2.Aşa ai putea scăpa de cărţile care nu au preţ sau care nu se vând şi de citite/concentrate. 3.Ar fii un update extrem de folositor pentru cei de lv mare din diverse motive.
 8. Fubu

  sugestie zircon

  Contra! Deja costurile finisajelor pentru accesorii,armuri,finisaje permanente au fost înjumătăţite şi de atunci piaţa a început să scadă.Măcar aceste iteme să necesite un pic de efort că altfel cristalele nu s-ar vinde. Dacă îţi permiţi costul itemelor de foc îţi poţi permite şi finisajele. Îţi cumperi GLS şi bagi GPL pe el?
×
×
 • Create New...