Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm γ€ž

- Ralph Waldo Emerson

Rapk1d

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

About Rapk1d

 • Rank
  Active member ⭐

Personal Information

 • Age
  23
 • Gender
  Boy
 • Location
  Londra
 • Race
  Warrior
 • Kingdom
  Yellow
 • Guild
  YellowSquad
 1. Pro, damage-ul la lycan e prea mic p.s.: Si inca o chestie pe care nu a zis-o nimeni. De ce armele de lycan se numesc GHEARE iar in pvp se foloseste aparare pumnal impotriva la lycan.....
 2. Rapk1d

  runuri

  Contra, dmg-ul in pvm este mai mult decat decent. Pe skin si costume exista bonusuri pvm :metine /monstri/val atac care ofera crestere de damage!
 3. Pro, sunt mult prea enervante. Dupa ce-mi pleaca, rup click-ul pe mantii dar degeaba ca nu reusesc sa le aduc inapoi
 4. Rapk1d

  Sugestie V4

  Contra, jocul consta atat in competitie pvm cat si pvp. Pe server exista zeci de metode de facut yang, faci bani din orice. Asta daca iti dai interesul si nu stai map1. Revenind la generali younghan, nr de playeri a explodat si astfel pamfletul e intradevar scump. Dar tu ca jucator la inceput aici pe server poti face bani sa cumperi 3-4 pamflete lejer farmand 2-3 ore la metine, facand un run sau altceva. Daca tu imi spui ca te chinui de 1 saptamana sa faci rost de 5 pamflete, eu nu mai spun nimic pentru ca deja e exagerat!
 5. Rapk1d

  Sugestie

  Eu cred ca sunteti confuzi sau nu vedeti bine. E clar ca deja v-ati simtit unii dintre voi, adevarul este ca e mult mai usor sa spargi o gramada cu 2-3 playeri urcati pe mount-uri, nu-i asa? GG. Nu plange nimeni, e un topic cu o SUGESTIE fondata pe argument/e.
 6. Rapk1d

  Sugestie

  Pro, din cate am observat, din neputinta unii playeri recurg la acest mod urat de a se baga cu mountu in gramada. Acest lucru trebuie interzis la bataile generale, daca esti prins intre 3-4 playeri urcati pe mount, ai 2 secunde sa iti spui rugaciunea.
 7. Contra pentru protectie pvp in taramul de cristal. Mai bine faceai o propunere cu schimbarea cheii pentru a intra in taramul de cristal. Pro pentru craftarea unei alte chei pentru a intra in taram.
 8. Pro, sa se adauge o alta cheie pentru a intra in taramul de cristal !
 9. Your nickname: Rapk1d Suggestion: Protectie pvp la intrarea in noul run din Gautama! What you think will help the server?: In jurul npc-ul pentru noul run trebuie protectie pvp exact cum este la run-ul pt hydra. Nu putem intra cu farmerii sa facem run-ul pentru ca stau playerii din celelalte regate cu conturi pvp si ne omoara farmerii. E o necesitate aceasta implementare (sau mutati npc-ul altundeva unde s-ar putea pune protectie tinand cont ca acolo e bosul Print Lemures ) deoarece acel loc se v-a transforma intr-un loc de vanatoare iar asta nu e bine deloc.
×
×
 • Create New...