Jump to content

Warr007

Admin Forum
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Warr007 last won the day on September 27 2021

Warr007 had the most liked content!

Community Reputation

98 Special community member

About Warr007

 • Rank
  Admin Forum & Wiki
 • Birthday 02/28/2000

Personal Information

 • Age
  21
 • Gender
  Boy
 • Location
  Timișoara
 • Reputation
  Adm. Forum / Wiki Creator
 • Contact
  Discord: Warr007#8039

Recent Profile Visitors

2,667 profile views
 1. Warr007

  Prop

  Este un item de upgrade folosit destul de des. A scazut pretul deoarece pica la Nemere & Razador, si nu este un item foarte important de upgrade cum ar fi Simbolul lui Anubis, Simbol Hydra, s.a.m.d..
 2. Cel putin drop-ul de la nivel 3 se modifica mereu, dar voi comunica sugestia ta catre un [SA] pentru a modifica putin drop-ul si de la celelealte niveluri.
 3. Warr007

  Donatii

  Nu tine de noi aceasta problema. Problema este cunoscuta si a fost anuntata deja catre firma care se ocupa de lucrul acesta. Asteptam ca ei sa rezolve problema.
 4. Inchis! Voi comunica catre un [SA] sugestia.
 5. Inchis! Voi comunica ideea ta catre un [SA].
 6. Warr007

  Miss/Mister

  Respins! Nu vom organiza altfel de concurs pe server.
 7. Warr007

  ImShoCho

  Gaya nu se adauga, voi comunica catre un [SA] ideea cu RUNELE pentru costumul aura si va vom comunica un raspuns.
 8. Warr007

  Bosses

  Respins! Aveti deja pe MINI-MAP timpul de respawn + locatia unui boss (in cat timp apare el). Totodata pe WIKI gasiti locatia lui, timpul de respawn si drop-ul in detaliu. Respawn-ul il aflii singur, ramai pe CH pana apare un boss, intrebi un amic, s.a.m.d.
 9. Warr007

  Sugestie

  Respins! Nu vom face asemenea modificare.
 10. Inchis! Acum ninja F are viteza de atac ca un ninja M, si nu mai este chiar atat de puternic hit-ul venit de la sageata daca ai iteme pentru generala.
 11. Warr007

  Sugestie

  Nu ar fi ok sa pice doar un anumit item, si unul destul de important cum ar fi Cor Draconis-ul. In schimb ideea este destul de buna, cum ar fi sa pice cufere hexagonale, sau niste mingi de fotbal pe care le poti schimba in Balon de Aur. Voi comunica propunerea catre un [SA] si vom reveni cu un raspuns.
 12. Inchis pana cand se i-a o decizie finala din partea unui Server Administrator. Aviz celor din Ys si restul, totusi nu ar trebui sa faceti asemenea off-topic si tiganie aici. Va puteti certa in privat, tinand cont ca mai sunteti si in staff unele dintre persoanele care au comentat pe aici. Toti cei care au injurat, au primit sanctiune pe forum.
 13. Daca tu faci runurile pentru cei care au itemele PvM, ma rog ultimele evo. cum o sa faca unul nou orice fel de item? S-au adaugat multe si multi dintre cei vechi nu au itemele complet, aici fac referire si la alchimie etc, daca tu faci server-ul si mai greu si doar pentru cei care au deja iteme, cei noi ce vor face? Trebuie sa va ganditi si la cei care nu au inca iteme si vor sa faca, ca pentru cei vechi, or sa tot fie update-uri, chestii noi, evenimente, etc.
×
×
 • Create New...