Jump to content

Warr007

Admin Forum
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Warr007 last won the day on June 11

Warr007 had the most liked content!

Community Reputation

364 Important community member

About Warr007

 • Rank
  Admin Forum & Wiki
 • Birthday 02/28/2000

Personal Information

 • Age
  21
 • Gender
  Boy
 • Location
  Timișoara
 • Reputation
  Adm. Forum / Wiki Creator
 • Contact
  Discord: Warr007#8039

Recent Profile Visitors

3,187 profile views
 1. Hello dear community, Bellow we made a tutorial and a short video where we show you how to recover your password if you have Yahoo Mail. Step 1: Join our website: https://www.origins2.global/ Step 2: Look in the left side to User Panel and find 'Forgot Your Password?' User name -> complete your Account ID. E-mail address -> complete with your E-Mail Address. Press on the button 'Account recovery' Step 3: After you press the 'Account recovery' you will be redirected on yahoo mail page. Login to your e-mail address (with ID and PASSWORD) After you login, press Agree. Step 4: After you login on Yahoo Mail, you will be redirected on Origins2 website, and you can see the new password. And below, we made a video tutorial to see exactly how you can reset your password.
 2. Warr007

  Prop

  Este un item de upgrade folosit destul de des. A scazut pretul deoarece pica la Nemere & Razador, si nu este un item foarte important de upgrade cum ar fi Simbolul lui Anubis, Simbol Hydra, s.a.m.d..
 3. Cel putin drop-ul de la nivel 3 se modifica mereu, dar voi comunica sugestia ta catre un [SA] pentru a modifica putin drop-ul si de la celelealte niveluri.
 4. Warr007

  Donatii

  Nu tine de noi aceasta problema. Problema este cunoscuta si a fost anuntata deja catre firma care se ocupa de lucrul acesta. Asteptam ca ei sa rezolve problema.
 5. Inchis! Voi comunica catre un [SA] sugestia.
 6. Inchis! Voi comunica ideea ta catre un [SA].
 7. Warr007

  Miss/Mister

  Respins! Nu vom organiza altfel de concurs pe server.
 8. Warr007

  ImShoCho

  Gaya nu se adauga, voi comunica catre un [SA] ideea cu RUNELE pentru costumul aura si va vom comunica un raspuns.
 9. Warr007

  Bosses

  Respins! Aveti deja pe MINI-MAP timpul de respawn + locatia unui boss (in cat timp apare el). Totodata pe WIKI gasiti locatia lui, timpul de respawn si drop-ul in detaliu. Respawn-ul il aflii singur, ramai pe CH pana apare un boss, intrebi un amic, s.a.m.d.
 10. Warr007

  Sugestie

  Respins! Nu vom face asemenea modificare.
 11. Inchis! Acum ninja F are viteza de atac ca un ninja M, si nu mai este chiar atat de puternic hit-ul venit de la sageata daca ai iteme pentru generala.
 12. Warr007

  Sugestie

  Nu ar fi ok sa pice doar un anumit item, si unul destul de important cum ar fi Cor Draconis-ul. In schimb ideea este destul de buna, cum ar fi sa pice cufere hexagonale, sau niste mingi de fotbal pe care le poti schimba in Balon de Aur. Voi comunica propunerea catre un [SA] si vom reveni cu un raspuns.
 13. Inchis pana cand se i-a o decizie finala din partea unui Server Administrator. Aviz celor din Ys si restul, totusi nu ar trebui sa faceti asemenea off-topic si tiganie aici. Va puteti certa in privat, tinand cont ca mai sunteti si in staff unele dintre persoanele care au comentat pe aici. Toti cei care au injurat, au primit sanctiune pe forum.
×
×
 • Create New...