Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/15/2020 in all areas

 1. 4 points
 2. 2 points
  Your nickname: cTg Suggestion: Porpun o mica schimbare a premiilor de la eventul pvp rase in bani reali, 100-200 lei(valoarea in functie de tara) la finalist cred ca e ok si nu ar deranja echipa ma gandesc. In principal intre castigatorii raselor sa se organizeze o finala mare, castigatorul luand banii Si ar mai trebui marit numarul de duele la finale de la primu la 2 duele castigate la primu la 4-5 de exemplu, totusi e finala What you think will help the server?: Ar marii interesul pentru pvp, ar fii mai multi participanti, ar aparea persoane noi prin peisajul pvp-ului
 3. 2 points
  Pro la prima propozitie, contra la a doua. Pt ca duelele sunt dezechilibrate, de ex daca pica un bm cu war e clar ca ia bm-ul, daca pica bm cu ninja, clar ia ninja si in plus exista dojang deja. Pro la Zibit, mai multe evente pvp.
 4. 2 points
  Pro. Oricine poate lua 2 duele, 5 duele pentru finală, așa e normal Propun totodată să se adauge mai multe evenimente pvp, nu doar king. 2v2, 7v7 etc.
 5. 1 point
 6. 1 point
 7. 1 point
   Best regards, Origins2 Team.
 8. 1 point
  Name: TheDonnn Level: 120 Race: war
 9. 1 point
  Name: eror Level: 120 Race: Sura
 10. 1 point
  PRO. VREAU SA DAU WAR BAIETI , CA TOT REFUZATI .. CU ASTA AM SPUS TOT : Astfel poate s-ar organiza şi războaie intre bresle cu mai mult de 7 membri. SA FIE PARANGHELIE LA WARURI !!!
×
×
 • Create New...