Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/22/2019 in all areas

 1. 20 points
 2. 13 points
 3. 11 points
  mama nr1 va iubesc doamne doamne
 4. 11 points
 5. 9 points
 6. 9 points
 7. 7 points
  Character Name: Robert Picture:
 8. 6 points
 9. 6 points
  Numele breslei:Corporation Numele liderului:TheDonnn Nivelul breslei:20 Numele participantilor: 1.BMxSura 2.xlDZura 3.Carolina 4.Amiche 5.RemusLupin 6.TheDonnn 7.Ostara Rezerva: 8.eror Discord alexdonnn#2975
 10. 6 points
  Auflösung des Gifs in Bester Qualität wäre 1000x300 Arbteit c.a 3 Stunden Char name: TimeScope
 11. 5 points
 12. 5 points
  Numele breslei: Fionics Numele liderului: Blue Nivelul breslei: 20 Numele participantilor: 1.Blue 2. xFubu 3. Sharp 4. Robbert 5. Noathum 6. UnderTaker 7. FugiCaDau Rezerva: 8. xLulz
 13. 5 points
  Your nickname: Danella Suggestion: 1. Când deschizi un ou să-ţi arate direct statusurile lui, fără a-l mai chema. 2. Să poţi hrăni însoţitorul cu alţi însoţitori. 3. Adăugarea fragmentelor de energie la metinele din mapa de cristal. What you think will help the server?: 1. E stresant să aştepţi de fiecare dată 3 secunde să chemi alt pet, când vrei să deschizi 500 de ouă (de ex), văzându-le statusul din prima e mai uşor. 2. Scapi mai repede de însoţitorii care nu sunt buni.
 14. 5 points
  the bosses are nice and its already some good changes, but once again designed for old players and big guilds. the new map will bring nothing to the new players till they make pvp. i still think the metins are not enought for all the players, i pretty sure more ppl agree with it. Adding metins on this new map so ppl have more places to farm is allways good!
 15. 5 points
  Your nickname:cTg Suggestion:ZIRCON PERMANENT What you think will help the server?: Mereu stau sa bag un finisaj care se duce din nou :(:( Macar sa se bage permanent, sa ceara o cantitate mai mare, dar sa fie permanent !
 16. 4 points
  Numele caracterului: Ch3loo Imagine:
 17. 4 points
  Nume: Robbert Nivel: 120 Rasa: Ninja
 18. 4 points
  Au fost discutii peste discutii despre acest sistem si s-a spus ca nu se va modifica nimic . In plus de asta ar fi incorect fata de jucatorii care deja au investit o caruta de bani . Referitor la runele de 500 , dupa cum majoritatea stim acestea erau la puse la licitatii in stackuri de 15 sau 25 , nu mai retin exact si inca odata ar fi o nedreptate pentru cei care au cumparat respectivele rune cu sute de md-uri si acum sa se crafteze usor , acelasi lucru se poate spune si despre bannerele craniu. Va dau dreptate , sunt exagerate cerintele acestei aure , mai ales de la nivel 150 in sus . S-ar putea adauga puncte de gaya la fiecare run ( exemplu un punct razador / nemere , 5 puncte la runnurile mari ) si avem posibilitatea sa cumparam rune sau bannere sau sa se micsoreze numarul de rune necesar de la nivelul 150 in sus . Efecitv daca ai bani ii ai degeaba ca nu gasesti rune sa cumperi ca o cresti in nivel. Ganditi-va ca sunt 32000 de rune de la nivel 200 la 250 . Efectiv nu gasesti sa cumperi atatea rune.. Ca o mica parenteza , s-ar putea adauga si roua cu semiom permanenta , respectiv cele de pvm. Decizia finala oricum apartine staffului si nu a parerilor de pro sau contra de aici , seara buna !
 19. 4 points
  Contra, odata ce a fost bagat poti sa il folosesti la orice.Breasla a farmat ,am bagat bani in el si am reusit sa il facem.Daca iti propui sa faci ceva il faci daca nu stai afk in map1 .
 20. 4 points
 21. 4 points
  Contra, dar ar fii bine sa se scoata ranku de "boss" la sirenele de la akzdur, nu le mai poti lua pe toate, fug inapoi :)))
 22. 4 points
 23. 3 points
 24. 3 points
  Nume: Amaya Nivel: 120 Rasa: Saman
 25. 3 points
  Nume: sTanJrr Nivel: 120 Rasa: Ninja
 26. 3 points
  Numele breslei: doroftei Numele liderului: JustAmnezia Nivelul breslei: 20 Numele participantilor: 1.JustAmnezia 2. sTanJrr 3. CazDeTarga 4. WoW 5. Askarow 6. JustSpq 7. sDaiquiri Rezerva: 8. Qyianna
 27. 3 points
 28. 3 points
 29. 3 points
 30. 3 points
  Pro, nu are sens sa le insir pe toate 14 sa zic pro in parte, sunt toate propuneri exceptionale.
 31. 3 points
  Eu nu sunt deacord pe langa ca playeri noi nu o sa mai poată farma in map1 pe mount/cal etc. Cei pvp o s ai campeze pe farmeri cand ies din cerc sa meargă la mag general sau să-și cumpere o armura, sunt suficiente mape unde se poate face pvp + ca exista deja opțiunea sa nu te poți urca pe mount cand esti in lupta Din punctul meu de vedere este o propunere diluata menita sa scoată frustrarea din playeri pvp care nr lor este destul de mic fata de farmeri... dar va frustra playeri pvm vor sta bufeuri cu conturi pvp pe lângă spwanuri doar să omoare fameri sa le poate vinde buf mi se pare o aberație ce ai propus Si mai ales ca urmează update-ul cu numărul de kiluri pe lângă ca o sa fie vânați farmeri prin mape nici map 1 nu mai ești în siguranță ba chiar mai vulnerabil
 32. 3 points
  Your nickname: Fatihbun Suggestion: Adaugare finisaj de aur permanent. What you think will help the server?: Majoritatea folosim colier de aur in generale si era fain daca s-ar baga finisaj de aur permanent.
 33. 3 points
 34. 3 points
  Pro. Să nu se mai poată da dmg în playeri de pe mounturi/cai, exceptând rafala la arcaș.
 35. 3 points
  pro ca m-a pus si mi-a dat 1kkk lol
 36. 3 points
  Nume: Kun Nivel: 120 Rasa: ninja
 37. 3 points
  Dear community, Below you can find the server update: Best regards, O2 Team.
 38. 3 points
  Your nickname:ImShoCho Suggestion: Zirconul sa se poata crafta mai ieftin What you think will help the server?: Pai, sa bagi cate 1 finisaj pe toate 3 accesoriile bagi in medie cam 1.5-2k cristale rafinament, ceea ce inseamna 1.5kkk pentru 6h ceea ce face farmatu la metine de ex. cu acele accesorii mult prea costisitor si neprofitabil deoarece esti nevoit la fiecare 6h sa bagi 1.5kkk doar pt 3 finisaje.
 39. 3 points
   Best regards, Origins2 Team.
 40. 3 points
  Your nickname: ImShoCho Suggestion: 1. Startul playerilor sa fie mai usor, de ex, 10 carti pt g si 10 ss pt P, adaugarea unui battle pass pe care sa il putem lua cu yang de la mag general, cu premii decente, pt a se ridica cei noi 2. Restaurarea sa fie doar una, chiar daca ai 3 peturi cu restaurare s-o poti folosi doar odata la cateva minute, si sa se duca timpul cand dai relog deoarce daca pici 2 runde la rand cu acceasi rasa la pvp nu o ai gata, adversarul poate o are 3.Adaugarea unor evente cu adevarat profitabile: eventul jingsaw/prinde regele nu este benefic pt cei noi, acestia facand 2-3 cufere din care nu pica nimic bun, schimbat cu OX, event cu spam bossi, event x2 drop metine( gen sa pice 2 cristale rafinament pe mt in loc de unu, etc), event super metine (buchete de 3-5 metine), event HIDE 4. Marirea numarului de cor/plante/cristale rafinament la metine/bossi, pt a usura munca celor noi sa nu le fie asa greu sa ne ajunga 5. Repararea bugurilor de la eventurile automate ( de ex azi si dojangul si eventu cu broaste au avut probmele grave) 6.Readaugarea eventurilor PVP (macar eventul pvp KING) deoarece premiile fiind mari, si bune, motiveaza playerii sa faca pvp 7.Usurarea runn-ului de halloween pt cei de lvl mici deoarece cei noi dau undeva la 10-15k dmg si cu metine care au 2.5kk hp le ia cam 40 minute pe runn, acesta devenind neprofitabil datorita timpului irosit. What you think will help the server? Deoarece chiar daca eventul de halloween este frumos, pt cei noi nu este de ajuns, fiind foarte greu sa faca ne prinda din urma, serverul scade in playeri si se va ajunge intr-un punct mort.
 41. 3 points
  Dear community, Below you can find the server update: Best regards, O2 Team.
 42. 3 points
  Dear community, Below is a list of server updates: Best regards, Origins2 Team.
 43. 2 points
 44. 2 points
 45. 2 points
  Your nickname: Amera Suggestion: propun sa se adauge skinurile transparente de pe sv1, cine a jucat stie despre ce vorbesc. What you think will help the server?: arata bine sincer, de ce nu?
 46. 2 points
 47. 2 points
  Pro pentru zircoane permanente. Contra pentru acel bonus. Nu cred că ar fi super okay :)). Mai bine lăsăm totul așa cum e. Cine vrea zircon perma să-și facă, cine nu, nu . Greetings, Knightwalker.
 48. 2 points
  Scopul acestui joc este sa te distrezi, daca pentru tine inseamna nervi, ne pare rau nu putem modifica structura jocului.
 49. 2 points
  Pro si contra. Contra la faza cu costume , de ex , costumul yt e 3x10 .. Ala BP e 15 10 .. Daca l-ar face pe ala de yt cu 15 10 n ar fi problema , dar pana atunci,ramane ala de BP +nu merg transmutate Legat de protectie , ar merge sa fie scoasa + sa dea afara ytberii mici , care profita de avantaje si atat,un video la 10 ani si ala useless (prezentare caini map1)
 50. 2 points
  Am citit propunerea si raspunsurile voastre, vom tine cont de majoritatea propunerilor si incercam cat de curand sa aducem noi evenimente captivante si retusuri, dar trebuie sa tineti cont si de piata serverului nu se pot pune la drop chestii in cantitati industriale ca apoi sa nu le mai puteti vinde. Am scazut deja la jumatate pv-ul metinele din dungeonurile de Halloween si chiar al bosilor.
×
×
 • Create New...