Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/28/2021 in all areas

 1. 2 points
  Your nickname: Amnezia Suggestion: Modificarea bării de hp în pvp astfel încât să nu mai fie nevoie să pui click să vezi cât hp are oponentul. What you think will help the server?: E un + în pvp, majoritatea jucătorilor fiind obșnuiți să vadă direct hp oponentului nu să verifice cu click cât are.
 2. 2 points
 3. 1 point
  Your nickname: Inestimable Suggestion: Inelul Eroilor ar fi frumos modificat intr-un item precum Inelul Experientei, activat si dezactivat in inventar sau sa fie transformat intr-un bonus permanent, odata ce este misiune de la biolog. Mantia evadatului la fel si ea, activata si dezactivata in inventar, pentru ca ocupa un spatiu degeaba pentru un grad care imi ia zile bune sa-l fac, nu mai vorbim de Cavaler aici. What you think will help the server?: Am putea sa folosim ambele bratari os si n-o sa mai auzim "eu nu intru in grupa ca va dati pe liber si pierd gradul". #O2Team
 4. 1 point
  PRO Cine a scris această propunere mirobolantă ,că pe Ines il văd doar incercând să dea record dmg pe hit !
 5. 1 point
 6. 1 point
 7. 1 point
 8. 1 point
 9. 1 point
  O alta varianta a inelului de la biolog : sa fie activat si dezactivat ca roua permanenta din inventar . S-au adaugat 2 iteme os . Datorita inelului de la biolog putem folosi doar un item din cele 2 adaugate recent pe server.
 10. 1 point
  Pro, în acest mod ai putea fi capabil să folosești ambele oase.
 11. 1 point
 12. 1 point
 13. 1 point
 14. 1 point
 15. 1 point
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
 19. 1 point
 20. 1 point
 21. 1 point
×
×
 • Create New...