Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/16/2020 in all areas

 1. 6 points
  Your nickname:Atsuko Suggestion:Scadere dmg ninja arc What you think will help the server?:Arcasul da prea mult damage pe hit chiar daca esti full sageti ceea ce nu este corect , mai ales ca unele rase abia fac dmg (exemplu:war mental) . La generale trebuiesc puse coliere de aur , cizme de piele si bratara anti ninja celelalte accesori fiind inutile (papucii apa,coliere rase) . Astept contrele de la ninja din hated si ys .
 2. 5 points
 3. 4 points
 4. 3 points
  Au fost discutii peste discutii despre acest sistem si s-a spus ca nu se va modifica nimic . In plus de asta ar fi incorect fata de jucatorii care deja au investit o caruta de bani . Referitor la runele de 500 , dupa cum majoritatea stim acestea erau la puse la licitatii in stackuri de 15 sau 25 , nu mai retin exact si inca odata ar fi o nedreptate pentru cei care au cumparat respectivele rune cu sute de md-uri si acum sa se crafteze usor , acelasi lucru se poate spune si despre bannerele craniu. Va dau dreptate , sunt exagerate cerintele acestei aure , mai ales de la nivel 150 in sus . S-ar putea adauga puncte de gaya la fiecare run ( exemplu un punct razador / nemere , 5 puncte la runnurile mari ) si avem posibilitatea sa cumparam rune sau bannere sau sa se micsoreze numarul de rune necesar de la nivelul 150 in sus . Efecitv daca ai bani ii ai degeaba ca nu gasesti rune sa cumperi ca o cresti in nivel. Ganditi-va ca sunt 32000 de rune de la nivel 200 la 250 . Efectiv nu gasesti sa cumperi atatea rune.. Ca o mica parenteza , s-ar putea adauga si roua cu semiom permanenta , respectiv cele de pvm. Decizia finala oricum apartine staffului si nu a parerilor de pro sau contra de aici , seara buna !
 5. 3 points
 6. 3 points
  Contra, atat timp cat tu pui orice itm mai ieftin cu 3-4kkk nu inteleg de ce tocmai tu vorbesti ca e la pamant, atat timp cat ale tale erau 8,5kkk si restu erau 11-12kkk nu vad unde e problema, singura rezolvare ar fi sa pui si tu la pretul pietei ca toti
 7. 3 points
 8. 2 points
  PRO. -cei care au bagat in aura, au bagat pentru ca au ce sa bage, jucatori vechi/donatori.etc -am inteles , este sistem de viitor ,dar sa stai 1 an+ sa o faci??, se ajunge la 300 playeri si nu poti sa te bucuri de ea. -cred ca nu stii cum se farmeaza in desert shoco, acum 2 luni , eram 5 jucatori la bossi, acum nu mai prinzi nimic (acolo se fac 60% dintre md-urile existente pe sv) - la pvp-events cine mai participa? vine jh si alti 5 care au aura maxim , deja este o diferenta foarte mare. -pro la roua cu mobi/hh permanenta, sa se crafteze din flori rosi+galbene, mai suntem o mana de oameni pe sv, ce mai facem cu ele -pro sistemul gaya -pro cat mai multe optiunii de craft pt rune Seara buna.
 9. 2 points
 10. 2 points
 11. 2 points
 12. 2 points
  Your nickname: Zenno Suggestion: Propun ca atunci cand sunt evente gen: broaste aurii/ pescuit/ ploaie origins , cei care fac pvp la Uriel pe liber sau din alte regate sa fie banati 5-7 zile. What you think will help the server?: Ar ajuta pleyerii noi care nu isi permit sa plateasca buff ul mereu din cauza unora care nu au ce face.
 13. 2 points
  Your nickname: RealST Suggestion: Sa fie mai usor de realizat runul la Hydra mai exact la boss redus dmg pe care il iei si dmg pe care il ia catargul .E destul de frustrant sa bagi in jur de vreo 4-5-6 b in 2 caractere full si 2 conturi full si sa nu poti face runul . Ar fi de ajutor si pentru playeri mai mici revenirea la runul initial deoarece playeri de 105 farmau acolo si castigau un banut What you think will help the server? Ar ajuta playeri de nivel 105 + sa faca un ban ,iar in alt 2 rand modificare runului hydra nu s-a resimtit in pretul simbolului inainte un simbol era 6kkk acum e 7kkk dar majoritatea playerilor nu il pot face .
 14. 2 points
  Nu toata lumea are 2 farmeri. Ganesha este ok asa, chiar daca nu iti pica fildes iti scoti banii pe cheie din yang + alte iteme.
 15. 2 points
 16. 2 points
 17. 2 points
  Contra, dupa tot tu o sa te plangi ca sunt super ieftine lucrurile si nu faci yang
 18. 2 points
 19. 1 point
  Singurul comentariu pertinent. Nu am zis eu de la mine ca nu o sa se modifice, doar ca orice propunere in legatura cu costumul aura a fost respisa cu acelasi motiv. Sunt constient ca o sa se ieftineasca runele in timp, nu asta e problema, dar hai sa lasam sa se intample de la sine, nu sa modificam noi ceva. Corect, nu e nimeni obligat sa bage bani in costumul aura cum nu e obligat nici sa-l faca , Nu stiu daca are rost sa mai continui, dar, nu poti farma sau nu ai timp, nu ai iteme, pur si simplu. Ca pe orice alt joc sau chiar in rl. Se tot pune accentul pe cei care au "viata sociala" si etc, cred ca am trecut de anii in care se bagau motivele astea, fiecare e liber sa-si organizeze si sa-si petreaca timpul fix unde vrea el. Nu ai timp sa farmezi, faci mai greu iteme, ai timp, faci mai usor. Si in legatura cu "pomenile" pe care le-am primit, daca aveti ceva de zis, o faceti in DM, topicul a fost creeat pentru pareri pro/contra, atat.
 20. 1 point
  Ar fi incorect fata de cei care au lv mare la sistem. Astea trebuiau gandite la inceput. In acelasi timp, e prea greu de facut sistemul aura. Cel mai corect e sa reduca din rune de la lv 100 sau 150. Cum o dai tot nu e bine contra cu parere de rau
 21. 1 point
  PRO 100% !!! Am zis ca mai astept putin, dar daca nu se face ceva in legatura cu aura asta...va pierde din ce in ce mai multi playeri...
 22. 1 point
  Your nickname: Abigor Suggestion: Propunerea mea ar fi implementarea unui mic sistem de tasta rapida pentru inelul de teleportare (F9-f10-f11) Sau mai usor posibilitatea de a putea fi adaugat pe locul tastelor rapide (aici ) What you think will help the server?: Ar ajuta mult in special jucatorii noi dar si cei veterani de ce nu , si singurul motiv benefic pentru toti ar fi ca poti sa te teleportezi mult mai repede daca esti in zona de farmat , iar cineva rau intentionat care doar vrea sa isi demonstreze barbatia prin intermediul acestui joc doreste sa te omoare ceea ce se intampla extrem de des tu fiind nevoit sa parasesti locul repede pentru a nu iti pierde bufful care si el costa niste bani in special pentru cei incepatori care nu au inca relatii de prietenie ( bresle sa ofere buff etc. ) este foarte greu si incomod sa fi omorat dupa ce ca abia ai banuti sa iti bonusezi itemele. Multumesc ! HYPE ORIGINS2 ! ENGLISH VERSION Your nickname : Abigor Suggestion : My proposal would be to implement a small hotkey system for the teleportation ring (F9-f10-f11) Or more easily to be added instead of hotkeys (here What you think will help the server?: It would help a lot, especially the new players but also the veterans, why not, and the only beneficial reason for everyone would be that you can teleport much faster if you are in the farm area, and someone malicious who just wants to prove his manhood by through this game he wants to kill you what happens extremely often you being forced to leave the place quickly so as not to lose your buff which also costs some money especially for beginners who do not yet have friendships (guilds to offer buff etc.) it is very difficult and uncomfortable to be killed after you barely have money to bonus your items. Thanks ! HYPE ORIGINS2!
 23. 1 point
 24. 1 point
 25. 1 point
 26. 1 point
  contra, mars la farmat si fa-ti iteme imitatie de pvp
 27. 1 point
  Name: Quality Description: Costumele şi frizurile sunt făcute la cererea jucătorilor. Warrior Sura Ninja Shaman Shaman F Ninja F Set Personalizat Renegades Set Personalizat Pheonix P.S am făcut acest topic pentru o mică cunoştinţă de cauză a ceea ce există pe server.
 28. 1 point
  Your nickname: Ryo Suggestion: Eliminarea optiunii *nu stiu ce s a prins.........*, la fiecare lansare sa traga 1 din cei 4 pestii (mobi,metine, bossi sau semiom ). What you think will help the server?: Pentru ca din 10 lansari uneori sunt 3 sau 5 lansari cu optiunea.
 29. 1 point
  Si ce rost va mai avea sa pescuiesti daca mereu vei prinde un anumit peste? Tu in viata reala pescuiesti si prinzi la foc automat?
 30. 1 point
  Am adaugat destule protectii cu privinta la folosirea mountului, imi pare rau nu vom face aceasta modificare.
 31. 1 point
 32. 1 point
 33. 1 point
  Contra , treci la farmat , sa-l iei si pe Wolfie de manuta
 34. 1 point
 35. 1 point
  Le cumparam daca primeam si eu 5b si mai mereu pomana pe sv tu nu prea ai dreptul sa comentezi .
 36. 1 point
  Contra. Nu vrei să se scoată PVP de tot de pe server? Doar să farmăm ? P.S Crăciun fericit !
 37. 1 point
  Te inteleg perfect, voi astia mici de va ridicati, sunteti doar victime in razboiul breslelor. Chiar cum spui tu fac, se plimba prin mape si omoara tot ce prind , in special la evenimente. Degeaba sunt 100 de harti, locuri unde poti farma, ca tot te prinde careva. Trebuie facut ceva, sa se incurajeze farmatul , sa nu mai cheltuie toti banutii pe buff. In mapa de cristal e si mai naspa, mai pierzi si bani pe cheie. Chiar si cont pvp personal tot te omoara, trebuie sa ti dai buff si te plictisesti repetand schema.
 38. 1 point
  Nu toti stam 15-20 ore pe joc ca voi, unii avem si viata sociala, sorry bro
 39. 1 point
 40. 1 point
 41. 1 point
 42. 1 point
  Am fost platit sa zic PRO .
 43. 1 point
 44. 1 point
 45. 1 point
  Se vede ca nu ai jucat inainte. Ideea ca sa fie aleatoriu a fost propusa tot de jucatori si nu a fost propusa asa doar ca sa fie propusa, a avut un scop. Poti sa cauti si 1 milion de pagini din partea mea. Asa vand si eu schimbari la 200kk( ca sunt unii lenesi sa caute) si vinde si ala la 100kk( care e rupt de foame). Daca se pune descrescator vinde doar ala rupt de foame.
 46. 1 point
 47. 1 point
  Pro, macar sa se schimbe ora
 48. 1 point
 49. 0 points
  si eu am bagat 3b in aura deci nu vad care este problema ta
 50. 0 points
×
×
 • Create New...