Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/22/2020 in all areas

 1. 4 points
  Pro, se poate adauga si o limita presabilita de cati playeri sa intre, gen 3v3/8v8 etc..
 2. 4 points
  Your nickname: Atsuuko Suggestion: Adaugarea unui nou event pvp saptamanal in loc de regate , deoarece sv-ul pe partea de generala nu mai este echilibrat la regatul rosu fiind la Kingdom Wars peste 50 iar la yellow 15+ .Daca s-ar face un 7v7 sau 10v10 saptamanal cu acelasi premiu , o potiune , sau cateva md-uri ca premiu ar fi mai ok What you think will help the server?:Ar ajuta pvp-ul pe sv sa isi revina si sa fie aceiasi competitie ca acu ceva timp
 3. 3 points
  PRO. VREAU SA DAU WAR BAIETI , CA TOT REFUZATI .. CU ASTA AM SPUS TOT : Astfel poate s-ar organiza şi războaie intre bresle cu mai mult de 7 membri. SA FIE PARANGHELIE LA WARURI !!!
 4. 3 points
  Contra. Sunt deja o sută de mii de skin-uri și nu mai au nicio valoare.
 5. 2 points
  Pro la prima propozitie, contra la a doua. Pt ca duelele sunt dezechilibrate, de ex daca pica un bm cu war e clar ca ia bm-ul, daca pica bm cu ninja, clar ia ninja si in plus exista dojang deja. Pro la Zibit, mai multe evente pvp.
 6. 2 points
 7. 2 points
 8. 2 points
  Your nickname: Amera Suggestion: propun sa se adauge skinurile transparente de pe sv1, cine a jucat stie despre ce vorbesc. What you think will help the server?: arata bine sincer, de ce nu?
 9. 2 points
  Pro, dar cum s-a spus mai sus acel eveniment sa nu fie înlocuit. Acest eveniment a fost si la inceputul serverului. Dar nu isi mao dădea nimeni interesul pentru el si a fost scos.
 10. 2 points
 11. 2 points
  M-au chemat astia la piscina , imi cer scuze .
 12. 2 points
  Piata este si va fi intotdeauna influentata de cerere si oferta, in functie de asta se modifica si preturile. Noi nu vom intervenii niciodata in asta. Multumesc,
 13. 1 point
  Your nickname: xZibit Suggestion: Având în vedere că se adaugă skill-uri noi, propun, ca ss-urile/cărțile pentru aceste noi skill-uri SĂ SE POATĂ FACE DOAR LA NIVEL MIC în run-uri, spart metine de nivel mic, etc și/sau la vrăjitoare pentru cei de nivel mare. What you think will help the server?: De când nu s-a mai adăugat un run nou pentru cei mici/începători? Nu tot serverul e plin de playeri full pvm care pot face meley/azkadur/hydra etc. Astfel cu update-ul cu noile skill-uri vor putea și cei mici să facă un ban cinstit grămadă. Hai să încurajăm și incepătorii! Iar cât despre vrăjitoare, pentru cei mari, în momentul de față nu este niciun world boss care să merite bătut, pe care să se poată face bătai. Cred că toți sunt de acord, că s-au săturat de bătai map1 și foarte rar la metine.
 14. 1 point
 15. 1 point
 16. 1 point
  Name: TheDonnn Level: 120 Race: war
 17. 1 point
 18. 1 point
 19. 1 point
 20. 1 point
 21. 1 point
 22. 1 point
  Pro, ar fii cazul sa se indrepte si spre incepatori mai mult
 23. 1 point
 24. 1 point
  Your nickname: xTommy Suggestion: Sa nu fie adaugate noile skill uri de pe oficial. Cauza principala ar fi marirea dezchilibrului intre rase si "deteriorarea" experientei de 1v1. What you think will help the server?: Din punctul meu de vedere acestea nu sunt necesare, deja avem un skill in plus pe war si ninja, mai avem putin si nu mai aveam loc in quickbar.
 25. 1 point
  Pro. Să poți selecta, atunci când provoci o breasla la war, câți membrii să poată participa, 5v5, 7v7, 10v10, 20v20 etc, iar în funcție de numărul participanților și punctele câștigate în urma war-ului să fie mai multe/mai puține. O statistică mai avansată( cele mai multe kill-uri, cel mai mult dmg total dat, cel mai mult dmg total tankat, cele mai multe death-uri), astfel încât liderii breslelor să își poată vedea punctele forte, sau slabe ale echipei/breslei.
 26. 1 point
 27. 1 point
  Name: Quality Description: Costumele şi frizurile sunt făcute la cererea jucătorilor. Warrior Sura Ninja Shaman Shaman F Ninja F Set Personalizat Renegades Set Personalizat Pheonix P.S am făcut acest topic pentru o mică cunoştinţă de cauză a ceea ce există pe server.
 28. 1 point
  Ai deja opțiune prin care poți ascunde toate buff-urile. Chiar nu văd rostul să poți afișa doar buff-ul tău, iar pe al celorlalți să îl ascunzi. Cât despre culorile buff-ului, sunt de acord. Sunt foarte obositoare.
 29. 1 point
 30. 1 point
 31. 1 point
 32. 1 point
 33. 1 point
 34. 1 point
  Pro, am propus si eu acuma ceva timp sa fie mai multe event uri pvp, de tip 7v7 10v10 cum ai zis tu. Sa speram ca de data asta vedem si o schimbare, nu ca atunci.
 35. 1 point
 36. 1 point
  Serverul are 1 an, normal că este mult yang. Nu mai scoți yangul de pe server nici dacă vrei
 37. 1 point
 38. 1 point
  tu cand bati atatia mobi ii bati pentru 20ceva/15/cufar, tu iei ceva deja din asta, contra pentru ca ar fii prea mult yang pe sv, deja se chinuie sa bage pe coifuri, papuci mult yang la + sa mai scoata yang de pe sv, cum ar fi acum sa bage ceva de genu?
 39. 1 point
  Nume: NeverLulz Nivel: 120 Rasa: Ninja
 40. 1 point
  Nivel:120 Nume:Blue Rasa:Saman
 41. 1 point
  Nr1 pe facut personalizate, propun sa primeasca gfx
 42. 1 point
 43. 1 point
  mi e indiferent.
 44. 1 point
 45. 1 point
 46. 1 point
  Nume: Blue Nivel: 120 Rasa: Șaman
 47. 1 point
  Would be great if someone translate it.
 48. 1 point
 49. 0 points
  Momentan nu vad o necesitate asa de mare. Multumesc,
 50. 0 points
  Nu vom face perso pe armuri. Multumesc,
×
×
 • Create New...