Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Best regards, Origins2 Team.
 3. Forta , mult mai bine asa
 4. Yesterday
 5. De aceea sunt editii limitate doar cand hotoram noi adaugam altele asemanatoare.
 6. Your nickname:Kwikw Suggestion:Propun să se adauge pet-ul Husky sau alt pet cu bonusuri la fel pe itemshop si rudolph sau alt mount What you think will help the server?:Ne oferă tuturor şansa de a ne mării dmg-ul si ne e mai usor la farm
 7. Alo, arcasii pun auto nu ,,astia ca mine'' si stai tu cuminte ca eu nu pun auto nu-s inapt sa nu stiu sa joc, despre tine nu stiu ce sa zic, bafta pe joc !
 8. Se joacă cu tot ce ai de când e jocul,calul face parte din joc.Pentru ăştia ca tine care pun auto şi dau risipa e uşor de spus.Pentru ninja arc e cel mai dezavantajos update,dacă pui auto nu-mi rămâne decât să mor,că altceva nu pot să fac din moment ce stau pe jos doar.
 9. CONTRA. Nu mai plange ca nu mai puteti spama calu, jucati cum trebuie
 10. Your name: Fubu Sugestie: Se iau tone de dmg la bătaie,nu rezişi nici 3secunde între 4playeri.Nu înţeleg cu ce ajută cu ce ajută update-ul ăsta cu mount-ul... Acum ai obţiunea să mori ca prostul sau să stai la farmat,că Razadorul nu se supără dacă foloseşti mount,la war între bresle înţeleg că nu ar trebuii,să nu se lungească dar la generală te baţi cu tot ce-ţi permite jocul. Păi la ninja arc s-a gândit cineva?Dacă stă în auto,cum se mai eschivează. Obţiunea pentru caracterul ăsta este doar să moară,la fel şi pentru cei care au conturi full şi nu rezistă 3secunde între 4-5playeri,să nu zic mai mulţi. Propun să se scoată obţiunea asta cu ,,3secunde de la ultimul hit,, pentru că deja sunt multe probleme pe partea de pvp,nu mai este nevoie de una nouă care să te ajute să mori mai uşor. Pro /Contra? Cu ce crezi că va ajuta: Mori în 2secunde între 5oameni,dacă nu dai o evadare o luptă de pe cal pvp se transformă în : joc 2secunde,mor 10secunde ,mă joc 2 secunde,mor iar.
 11. Daca vei mai face postari de genul in topicul unde sunt postate update-urile vei fi sanctionat. Amicii tai de berasla ce au lasat comentarii cu Pro/Contra au luat warn + stergerea comentariului. Exista topic de propuneri acolo te duci.
 12. Se iau tone de dmg la bătaie,nu rezişi nici 3secunde între 4playeri.Nu înţeleg cu ce ajută cu ce ajută update-ul ăsta cu mount-ul... Acum ai obţiunea să mori ca prostul sau să stai la farmat,că Razadorul nu se supără dacă foloseşti mount,la war între bresle înţeleg că nu ar trebuii,să nu se lungească dar la generală te baţi cu tot ce-ţi permite jocul. Păi la ninja arc s-a gândit cineva?Dacă stă în auto,cum se mai eschivează. Obţiunea pentru caracterul ăsta este doar să moară,la fel şi pentru cei care au conturi full şi nu rezistă 3secunde între 4-5playeri,să nu zic mai mulţi. Propun să se scoată obţiunea asta cu ,,3secunde de la ultimul hit,, pentru că deja sunt multe probleme pe partea de pvp,nu mai este nevoie de una nouă care să te ajute să mori mai uşor. Pro /Contra?
 13. cTg

  sugestie

  Da man, dar sa fie azi 7kkk maine 4kkk nu prea e combinatie
 14. VyP3r

  propunere

  Avem destule bonusuri pvm si deja este un dmg mult prea mare pe server nu vom face acest lucru.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...