Jump to content

Welcome on Origins2 global!

〝 Nothing great was ever achieved without enthusiasm 〞

- Ralph Waldo Emerson

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Se face greu, da, însă e cam singura bucată de alchimie care încă mai are un preț decent. Eu zic să rămână așa, oricum se fac multe, pentru că se fac multe onyx-uri și pentru pvm. Și legat de câți bani ai băgat, de ce nu îl cumperi? Eu am luat la 350kkk. Contra.
 3. Contra, mai putin si ne plangem ca nu se bat singure caracterele. Nu va ajunge ca au ajuns restul la 100-150 bucata?
 4. Tommy

  OnyxDragonMitic

  As fi spus pro daca aceasta propunere era facuta acum ceva timp, insa nu mi s ar parea corect fata de cei care au bagat cateva sute de miliarde sau chiar bastoane in el. Contra
 5. Yesterday
 6. Din acest motiv nici nu m-am complicat sa fac alchimia mitica, bagi sute de miliarde pentru un dmg ... relativ, poate conteaza mai mult 1v1 decat generala sau este echivalent, dar nici pe departe nu e cat face. Pro.
 7. Your nickname: Zephys Suggestion: Propun sa fie marita sansa de reusita a onyxului pvp full . What you think will help the server?: Fiindca onyxul are foarte multe variatii si intra foarte greu full pvp suntem foarte multe persoane care incercam sa facem onyx full pvp si nu reusim. (Iar pentru cei care vor zice pai cum am facut noi faci si tu, pai am bagat 800kkk in schimbari si nu am reusit)
 8. Deci o moneda O2 este echivalenta cu 2 md uri sa inteleg?
 9. un md este 500-600kk dar cate md-uri cere pe rotire ? mai ales la nivelu 3.
 10. Felicitări pentru update !
 11. Mulțumim pentru Update-uri Vlad, ești geniul ascuns din spatele serverului.
 12. Tocmai de aia nu se fac ultimele iteme pvm, pentru simplu fapt că nu ai nevoie de ele xd. Nu cred că un run, două de nivel mare ar influența așa mult. Se pot face și în grupă, dacă nu aveți dmg-ul necesar. Nu spune nimeni că toți trebuie să facem run-urile singuri. Și crezi că dacă se va adăuga să se facă de jos meley, hydra nu e îngreunare? Eete, doar că mă pedepsește pe mine, care am 2 mâini și va trebui să îmi iau și sabie și pe zephys/undertaker, care sunt lycani și nu vor mai putea face acele run-uri din cauza basic-attack-ului de la lycan.
 13. Last week
 14. Unii oameni dau pro doar de dragul de a da, dar daca recitesti ceea ce a zis War, e de ajuns sa nu fi de acord. De ce? Asta ar fi un "update" pentru cine e full pvm, cureaua si coiful sunt mai mult pentru cine vrea si mai mult dmg decat ceilalti, nu pentru a fi obligat sa faci un run. Contra.
 15. manta32

  Banat

  Parca vara asta mi-am luat scam de la un player pe doua conturi, m-am lasat iar acum am vrut sa ma reapuc, dar am observat ca sunt banate pentru scam, probabil acel scammer mi-a folosit conturile sa dea scam in continuare. Exista vreo sansa sa se ridice ban-ul? Este vorba de conturile cu username-urile: "manta32" si "manta35".
 16. Contra ! Meley si hydra le poti face de pe cal. Nu are rost sa faca farmatul mai greu pentru toata lumea ,daca tu si cu full pvm plangi.
 17. Contra , pe un server de metin cea mai mare parte din jucatori doresc sa isi faca un cont pvp cat mai repede si sa ajute regatu la batai generale , nu sa stea luni de zile sa isi faca un cont full pvm.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...